ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Επίσημη παρουσίαση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
Επίσημη παρουσίαση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος θα πραγματοποιήσει την πρώτη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2017 (5/03/2017), παρουσία όλων των Θεσμικών, Πολιτειακών, Τοπικών και Εθελοντικών φορέων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του  Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στις 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.30 στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Θα ανακοινωθούν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου σε φιλικό, αθλητικό και τουριστικό προορισμό. 

Το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας των Δημοτών για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου και των παράλληλων αγωνιστικών εκδηλώσεων. 

Ο κοινωνικός ρόλος και η σημασία του Μαραθωνίου Ναυπλίου, οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. και ο κοινωνικός φορέας της πόλης του Ναυπλίου ο οποίος θα στηριχθεί οικονομικά μέσα από την συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα των 2,5 χλμ.

Θα παρουσιαστεί ο νέος δικτυακός τόπος (website) της Διοργάνωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ