ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου
 Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση της Δημ. Κοιν. Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 και ώρα 18: 00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του κάτωθι θέματος της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ
Περί χορήγησης ή μη προέγκρισης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ –ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της ΠΡΟΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ του Βασιλείου εντός πάρκου Ο.Σ.Ε. στη ΔΚ Ναυπλίου της Δ.Ε Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

2ο ΘΕΜΑ
Περί γνωμοδότησης για τη λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου άδειας λειτουργίας ΜΟΥΣΙΚΗΣ- ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ στην Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πλήρους Γεύματος » της Αγγελικής Κακλαμάνου που λειτουργεί στην οδό Μπουμπουλίνας 53 στη ΔΚ Ναυπλίου της Δ.Ε Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

3ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης από τον Ο.Τ.Ε Άργους σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ναυπλιέων και κατασκευή καμπινών.

4ο ΘΕΜΑ
Περί μισθώσεως δημοτικού ακινήτου επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου

5ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήματος ρύθμισης στάθμευσης της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας

6ο ΘΕΜΑ
Μέτρα μείωσης ταχύτητας οδού Μεσολογγίου

7ο ΘΕΜΑ
Περί τοποθέτησης κολωνακίων στη διασταύρωση οδών Ηρακλέους και Β. Παύλου

8ο ΘΕΜΑ
Μεταφορά προτομής Άγγελου Τερζάκη και τοποθέτηση κολωνακίων έμπροσθεν της εισόδου του συλλόγου « Παλαμήδη»

9ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως των κ.κ Αγγ και Αθ. Βιάρρου και Γ. Δεληστάθη για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα (ενοικιαζόμενα δωμάτια)

10ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως κ. Γεωργίου Βασιλείου για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα(ενοικιαζόμενα δωμάτια- διαμερίσματα)

11ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως των κ.κ Παν. Αντωνοπούλου, Ι και Αθ. Πατούρα για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα (ξενοδοχείο παραδοσιακού τύπου).

12ο ΘΕΜΑ
Επί αιτήσεως κ. Μπούνου Γεωργίου για επένδυση του κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν των καταστημάτων του επί της οδού Μπουμπουλίνας 77,75,71

13ο ΘΕΜΑ
Λειτουργία εμποροπανήγυρης 25ης Μαρτίου 2017 στο Ναύπλιο

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Δημ. Κοιν. Ναυπλίου
Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ