ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η κακοκαιρία αποθαρρύνει τους εκδρομείς για το τριήμερο - Κερδισμένοι οι κοντινοί προορισμοί όπως το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:58:00 μ.μ. |
 Η κακοκαιρία αποθαρρύνει τους εκδρομείς για το τριήμερο - Κερδισμένοι οι κοντινοί προορισμοί όπως το Ναύπλιο
 Το τριήμερο των Θεοφανείων ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα σύντομο ταξίδι εκτός των τειχών πλήν όμως οι προβλέψεις για νέα επέλαση του χιονιά απέτρεψε πολλούς υποψήφιους εκδρομείς από την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Σήμερα παραμονη του εορτασμού των Θεοφανείων που παρατηρούνται πολλές ακυρώσεις σε μέσα
μεταφοράς και ξενοδοχεία για διάφορους προορισμούς της χώρας.

Οι ακυρώσεις επικεντρώνονται κυριως στα Ιωάννινα, την Καστοριά,τα Μετέωρα και πολλές περιοχες της Βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους κρατήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων με τους οποίους συνομίλησε ο «Αθήνα 9.84″.

Οι ακυρώσεις αφορούν κυρίως ηλικιωμένα άτομα αλλά και οικογένειες με παιδιά που λόγω των συχνών ανακοινώσεων από τα ΜΜΕ για νέα σφοδρή κακοκαιρία φαίνεται ότι φοβήθηκαν να πάρουν το ρίσκο να περάσουν το τριήμερο των Θεοφανείων μακριά από το κλεινόν Άστυ.

» Το ενθαρρυντικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι την τελευταία ώρα καταγράφεται μια τάση ορισμένων ατόμων που ενώ χθες είχαν τηλεφωνήσει για να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους επανήλθαν σήμερα ζητώντας από τους υπαλλήλους των γραφείων να θέσουν σε ισχύ τα πακέτα με τις κρατήσεις τους παίρνοντας θάρρος από τον σημερινό καλό καιρό», δήλωσε στον «Αθήνα 9.84» ο Ηλίας Χρονης από κεντρικό ταξιδιωτικό γραφείο του Συντάγματος.

Σε γενικές γραμμές η κίνηση σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο κινείται στα ίδια επίπεδα. Τα νησιά λόγω περιόδου δεν έχουν την τιμητική τους, αλλά και σε όσους προτίμησαν να περάσουν τα Θεοφάνεια σε Μύκονο και Σαντορίνη υπήρξαν πολλές ακυρώσεις. Διασώζονται μόνο οι κοντινοί προορισμοί σε ξηρά και θάλασσα, όπως για παράδειγμα το Ναύπλιο και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Πηγή: athina984.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ