ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Μητσοτάκης από το Ναύπλιο: Η κυβέρνηση παίζει θέατρο στη διαπραγμάτευση (βίντεο ολόκληρη η ομιλία)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 μ.μ. | |
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση παίζει θέατρο στη διαπραγμάτευση
 Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Ναύπλιο, σε ομιλία του στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αργολίδα. «Όσο γρηγορότερα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο» είπε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, για καθυστέρηση στην αξιολόγηση.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και έβαλε το δικό του πολιτικό δίλημμα: «Το δίλημμα είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή με την κοινωνία, με τον Τσίπρα ή με τη χώρα. Προσπαθούν στην κυβέρνηση να οικοδομήσουν ψεύτικα διλήμματα, ότι από τη μία πλευρά δήθεν είναι οι αγωνιστές του λαού και από την άλλη οι φίλοι του Σόιμπλε και του ΔΝΤ. Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση είναι οι καλύτεροι πελάτες των δανειστών, είναι η κυβέρνηση που έφερε τρίτο μνημόνιο και υπογράφουν ότι τους φέρνουν».

Συνεχίζοντας την επίθεση είπε ότι η κυβέρνηση διχάζει και ότι χτίζει κομματικό κράτος με τις προσλήψεις. Υποστήριξε ότι με κάθε νέα παράνομη μονιμοποίηση στο δημόσιο τομέα χάνει τη θέση του κάποιος που την αξίζει.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις. Η έννοια της μεταρρύθμισης είναι μία παρεξηγημένη έννοια, γιατί έχει ταυτιστεί με μειώσεις και περικοπές, λέγοντας πως μεταρρύθμιση είναι η αξιολόγηση στο Δημόσιο έτσι ώστε να επιβραβεύουμε τους δημόσιους υπαλλήλους για την αξία τους και όχι για τις κομματικές τους γνωριμίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13% καθώς και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί. Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί που δημιουργεί πρόβλημα στους μικρούς οινοποιούς απέφερε μόλις 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η κυβέρνηση υπολόγιζε 110 εκατομμύρια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ