ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δεν ανοίγουν τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη στον Δήμο Άργους Μυκηνών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
 Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 09/01/2017 & την Τρίτη 10/01/2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (υψηλού παγετού τις πρωινές ώρες), ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Ο μηχανισμός του Δήμου με όλες του τις δυνάμεις προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους και ιδιαίτερα στις αγροτοκτηνοτροφικές ορεινές περιοχές, όπου πρέπει οι κτηνοτρόφοι να επισκέπτονται τις κτηνοτροφικές τους μονάδες. Ο εκχιονισμός σε όλο το Δήμο Άργους Μυκηνών διενεργήθηκε με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλα αυτά οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και με αντιολισθητικές αλυσίδες στις ορεινές περιοχές.

Οι θερμαινόμενες αίθουσες του Δήμου Άργους Μυκηνών στο ΚΑΠΗ του Άργους και στο ΚΑΠΗ της Νέας Κίου, φιλοξένησαν χθες αρκετά άτομα και σήμερα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά με διπλάσιο αριθμό φιλοξενουμένων.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί όλους όσους είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης έκτατων καιρικών και κοινωνικών συνθηκών του Δήμου Άργους Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ