ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Συναδινός- Γκιόλας κοντά στην Εθνική Παίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | |
 Συναδινός- Γκιόλας κοντά στην Εθνική Παίδων
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Ρωσίας , για τον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο Άργος.

Παρά την ήττα με 3-0 σετ( 25-23, 25-18, 25-23) και τον αποκλεισμό ( την πρόκριση πήραν οι Ρώσοι) η Εθνική Παίδων της Ελλάδας έδειξε μεγάλη μαχητικότητα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του φιλάθλου κόσμου και τις τρεις μέρες των αγώνων, ιδιαίτερα των μαθητών που δημιούργησαν πολύ ΄΄θερμή ΄΄ ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Ρωσία ο κ. Συναδινός και ο κ. Γκιόλας συνεχάρησαν τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τους παράγοντες της Ομοσπονδίας , ενώ η αθρόα παρουσία φιλάθλων έδειξε ότι το άθλημα του βόλεϊ κερδίζει νέους φίλους στην Αργολίδα.
Παράλληλα αποδείχθηκε ότι η Αργολίδα με τις υποδομές που διαθέτει μπορεί και αναλαμβάνει με επιτυχία τη διοργάνωση σημαντικών διεθνών αγώνων , όπως αυτοί του ευρωπαϊκού βόλεϊ που έγιναν στο Άργος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ