ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Το πόρισμα της επιτροπής καταγράφει τις υπερβάσεις και στρεβλώσεις στον υπέρμετρο δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Το πόρισμα της επιτροπής καταγράφει τις υπερβάσεις και στρεβλώσεις στον υπέρμετρο δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ (βίντεο)
 Στην εκπομπή "Πρωινή Ανάγνωση" , στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής , μίλησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Προσκεκλημένος του Γιώργου Γαβαλά και της Κέλλυς Κοντογεώργη ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στο έργο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ , το υπό σύνταξη πόρισμα και την επικείμενη , τελική, συνεδρίαση της επιτροπής, που προσδιορίστηκε για την προσεχή Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Γκιόλας τόνισε , μεταξύ άλλων, ότι ΄΄το πόρισμα της πλειοψηφίας της επιτροπής, καταγράφει τις – κατά περίπτωση- υπερβάσεις , στρεβλώσεις , παρατυπίες κλπ που συνέτειναν έτσι ώστε το ύψος των δανείων σε ότι αφορά τα ΜΜΕ να αγγίξει το 1,3δις ευρώ και σε ότι αφορά τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα 401 εκατομμύρια.

Ο κ Γκιόλας πρόσθεσε ότι μετά και την υποβολή του τελικού πορίσματος είναι θέμα των αρμοδίων διωκτικών οργάνων να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβη και ποιοι συνέβαλαν ( από αβλεψία η σκοπιμότητα? )στον υπέρμετρο αυτό δανεισμό.

Καταλήγοντας ο κ. Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι προφανώς υπάρχει ανάγκη ενός θεσμικού πλαισίου για τον έλεγχο και την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ