ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο χιονιάς υποχωρεί αφήνοντας προβλήματα και ταλαιπωρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. |
Ο χιονιάς υποχωρεί αφήνοντας προβλήματα και ταλαιπωρία
 Μπορεί από σήμερα Πέμπτη να αλλάζει το σκηνικό του καιρού ωστόσο οι πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που δοκίμασε για 7 ολόκληρες ημέρες την χώρα είναι τεράστιες.

Κάτοικοι αρκετών περιοχών ταλαιπωρήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε στις μετακινήσεις, την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Ωστόσο ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την κατάσταση χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «σχετικά καλή» καθώς μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είναι η 7η μέρα κακοκαιρίας. Ελπίζουμε να είναι και η τελευταία, χωρίς να λέμε φυσικά ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Η κατάσταση ωστόσο είναι σχετικά καλή, καθώς δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορά δηλαδή την κυκλοφορία στους δρόμους και στους κεντρικούς οδικούς άξονες».

Την άποψη αυτή ωστόσο δεν συμμερίζονται κάτοικοι αρκετών περιοχών όπως της Κύμης που αποκλείστηκαν για πολλές ημέρες, και της Αλόννησου και της Σκοπέλου που τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση ήταν τεράστια.

Προβλήματα προκλήθηκαν και σε άλλες πόλεις όπως η Λάρισα, τα Τρίκαλα, τα Γιάννενα, η Λαμία και η Θεσσαλονίκη, ενώ στον Έβρο οι περισσότεροι δήμοι κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ