ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κωδικός «οξυγόνο» για την ανανέωση της ΝΔ και στην Αργολίδα με την επίσκεψη Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:12:00 μ.μ. | | |
Κωδικός «οξυγόνο» για την ανανέωση της ΝΔ και στην Αργολίδα με την επίσκεψη Μητσοτάκη
 Τα πρώτα αποτελέσματα που προέκυψαν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ είναι πλέον γεγονός, μιας και πλέον αποκρυσταλλώθηκε η πρώτη «φουρνιά» προσώπων που είτε θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος είτε θα στελεχώσουν κομματικές γραμματείες, αλλά και κρατικές θέσεις, σε περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. 

Παράλληλα, με την έναρξη της νέας εβδομάδας, στη ΝΔ ετοιμάζουν τις νέες επισκέψεις και εξορμήσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αποκρυσταλλώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι του στο Βερολίνο στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πέραν αυτών, στη ΝΔ σχεδιάζουν και τις επόμενες εξορμήσεις του προέδρου της ΝΔ. Έτσι, το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισκεφθεί την Αργολίδα. 

Στη ΝΔ στοχεύουν στην ευρεία ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, μιας και ήδη γίνονται κινήσεις σε όλα τα μέτωπα. Υπενθυμίζεται πως μέσω του Open Call που είχε διενεργήσει η γραμματεία προγράμματος, εκατοντάδες στελέχη διοχευτεύτηκαν στις γραμματείες του κόμματος, προς επεξεργασία των γαλάζιων κυβερνητικών προτάσεων, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ευρεία ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος. Παράλληλα, για την καλύτερη κατάρτιση των κομματικών στελεχών, λειτουργεί η Πολιτική Ακαδημία, η οποία διοργανώθηκε εκ νέου (είναι ο δεύτερος κύκλος) αυτό το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Ηράκλειο, ενώ τα δύο επόμενα θα λάβει χώρα σε Θεσσαλονίκη και Λαμία αντίστοιχα.

Τέλος, σε τελική φάση βρίσκεται και η κατάρτιση του προγράμματος επαφών του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο (13 και 14 Φεβρουαρίου), όπου εκτός από την κ. Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε, αναμένεται να έχει και άλλες επαφές, τόσο με κυβερνητικούς αξιωματούχους, όσο και με οικονομικούς παράγοντες και πιθανώς και εκπροσώπους της ομογένειας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ