ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Προτάσεις από την "Άλλη Πρόταση" για την οδό Αιγίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. |
Προτάσεις από την "Άλλη Πρόταση" για την οδό Αιγίου στο Ναύπλιο
Μπάμπης Αντωνιάδης  
Δημοτικός σύμβουλος ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

 Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο η μελέτη της οδού Αιγίου στο Ναύπλιο. Η μελέτη έγινε από τον αρχιτέκτονα Βασίλη Γεωργαντόπουλο. Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την διαμόρφωση ή οποία αν υλοποιηθεί θα αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. 

Περιλαμβάνει τη δημιουργία πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου από τις εργατικές κατοικίες μέχρι την ενδεκάτη με οργανωμένους χώρους για ανάπαυση και πράσινο.  Η παρέμβαση προσδιορίζετε παράλληλα με τις γραμμές του τρένου.
Η ανάθεση δεν προέβλεπε συγκοινωνιακή μελέτη ώστε να αντιμετωπιστούν και θέματα κυκλοφορικά στην περιοχή. Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ και στην παρουσίαση της μελέτης αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις για την καλύτερη υλοποίηση του έργου.

-Να εξεταστεί η μονοδρόμηση της οδού Αιγίου. Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθούν οι θέσεις στάθμευσης της περιοχής άρα θα αναβαθμιστεί η εμπορική δυνατότητα της οδού Άργους.

-Η εξέταση της κατασκευή του ποδηλατοδρόμου με χωμάτινή διαδρομή για να μην αλλάξει δραματικά το μικροκλίμα στην κατοικημένη περιοχή σε συνδυασμό με το προβλεπόμενο πράσινο. Ο πεζόδρομος έχει περιγράφει να γίνει με βιομηχανικό δάπεδο.

-Η καλύτερη προσέγγιση κυκλοφορικά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και οδό Σπάρτης σε σχέση με την λειτουργία του ποδηλατοδρόμου και του πεζόδρομου.

-Η σχεδίαση της σύνδεσης της κατάληξης του ποδηλατοδρόμου με την Βασ Κωνσταντίνου στην ενδεκάτη.

-Η συγκοινωνιακή μελέτη θα μπορούσε να εξετάσει και την επέκταση του ποδηλατοδρόμου ώστε να συνδεθεί αυτό το δίκτυο με το Γυμνάσιο και η δυνατότητα μελλοντικής σύνδεσης με παραλιακό άξονα ποδηλατοδρόμου Ναυπλίου Ν Κίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ