ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Σάλος στο πανελλήνιο με την πρωτοφανή ιστορία εγκατάλειψης στο δρόμο τριών μικρών κοριτσιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. |
 Σάλος στο πανελλήνιο με την πρωτοφανή ιστορία εγκατάλειψης στο δρόμο τριών μικρών κοριτσιών
 Τον γύρο της χώρας έκανε το πρωτοσέλιδο της «Πελοποννήσου» και το σχετικό ρεπορτάζ που αποκάλυψε την πρωτοφανή ιστορία εγκατάλειψης στο δρόμο τριών μικρών κοριτσιών 2,5 ετών, 1,5 ετών και 3 μηνών. 

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η «Πελοπόννησος» δέχτηκε χθες δεκάδες τηλεφωνήματα ευαισθητοποιημένων συμπολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν τη διάθεσή τους να προσφέρουν βοήθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση των παιδιών.

Τα τρία κοριτσάκια εντοπίστηκαν από περιοίκους το μεσημέρι της Κυριακής, εγκαταλελειμμένα σε δρόμο κοντά στο Καραμανδάνειο. Η εικόνα των τριών κοριτσιών με το μεγαλύτερο να κρατάει στην αγκαλιά του το μικρότερο, τους κίνησε την περιέργεια και αφού δεν έβλεπαν να υπάρχει κοντά τους κάποιος ενήλικας, ένας εξ αυτών κάλεσε την Αστυνομία. Ετσι μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο, όπου και παραμένουν, μέχρι να αποφασίσουν οι εισαγγελικές αρχές εάν θα φιλοξενηθούν σε κάποιο ίδρυμα, μιας και δεν έφεραν πάνω τους κανένα στοιχείο για την οικογένειά τους, την καταγωγή τους κ.ά.


"ΚΤΕΝΙΖΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ

Στο μεταξύ, με τις φωτογραφίες των παιδιών στα χέρια προσπαθούν από χθες οι αστυνομικοί να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους αναζητώντας μαρτυρίες σε καταυλισμούς Ρομά, όπως επίσης και σε σπίτια σε ακτίνα δεκάδων μέτρων από το σημείο που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Πατρών είναι ότι τα παιδιά είναι Ρομά, ενδεχομένως όμως να βρέθηκαν στη χώρα μας είτε από τη Ρουμανία είτε από τη Βουλγαρία.

Πηγή: pelop.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ