ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

2-0 έχασε απο την Κορωνίδα Κοιλάδας ο Παναυπλιακός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
 2-0 έχασε απο την Κορωνίδα Κοιλάδας ο Παναυπλιακός
 Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Παναυπλιακό με σκορ 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα ευρύ σκορ απέναντι σε μία ομάδα πού δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα άλλαξε μορφή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγούν μπροστά και στα τελευταία 15 λεπτά να χάσουν κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
Στο 9΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Σ. Μπάζου έβγαλε τετ α τετ τον Χριστόπουλο με τον Μαχαίρα πού πρόλαβε τον επιθετικό της Κορωνίδας πρίν γίνει απιλειτικός.

Στο 10΄λεπτό δυνατό σούτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 12΄λεπτό ο Μαχαίρας απέκρουσε εκπλικτικά στην αριστερή του γωνία πλασέ του Στ.Μπάζου.
Στο 17΄λεπτό ο Bajer βρέθηκε απέναντι από τον Μαχαίρα όμως η λόμπα πού επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Στ.Μπάζου στο Γιαννακόπουλο αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Μαχαίρα πού σούταρε αλλα΄ο τερματοφύλακας του Παναυπλιακού με φοβερή απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 27΄λεπτό εκπληκτική ενέργεια του Sallaku ο οποίος βρέθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων , σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το αριστερό δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 40΄λεπτό κόρνερ του Bajer από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Μέγα από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μαχαίρα.
Στο 41΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Στ.Μπάζος σούταρε από δεξιά , απέκρουσε ο Μαχαίρας και η μπάλα έφυγε προς τα αριστερά , εκεί πετάχτηκε ο Χριστόπουλος και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 48΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα , η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 77΄λεπτό ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής , όμως πριν προλάβει να σουτάρει τον πρόλαβε ο Sallaku διώχνοντας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος , η μπάλα έφτασε στον Rrezhda πού πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Λάσκαρης.
Στο 81΄λεπτό σέντρα του Μιχαλόπουλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τσαγγαρέλλη πού πλάσαρε για να προλάβει πάνω στην γραμμή και να διώξει ο Sallaku.
Στο 84΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Λάσκαρης.
Στο 90΄λεπτό ωραίο ένα-δύο Μπάζου και Γιαννακόπουλου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον τελευταίο να πλασάρει τον Μαχαίρα και να κάνει το 2-0.
Στο 91΄λεπτό δυνατό σουτ του Bajer έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαχαίρα.
Κορωνίδα Κοιλάδας:Λάσκαρης, Σ.Μπάζος, Κοροντίνης Sallaku, Κουτσαύτης, Μέγας, Ι.Γιαννακόπουλος, Κ.Μπάζος, (62΄Μπούκουρης), Χριστόπουλος, Bajer, Cojocaru.

Παναυπλιακός: Μαχαίρας, Μαρκόπουλος, Σχίζας, Γεωργόπουλος, ( 55΄Τσαγγαρέλης), Μπέλεσης, Kiriakidi, Μιχαλόπουλος, Χέλμι Ρέππα,( 32΄Rrezhda), Γαλάνης, Σαραντόπουλος, ( 55΄ Μπρέγιανος), Αποστόλου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ