ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

29 Απριλίου έως 2 Μαΐου το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. |
29 Απριλίου έως 2 Μαΐου το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο
Μετά το ρεκόρ που σημείωσε το Mediterranean Yacht Show 2016, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, μόλις ανακοινώθηκε το επόμενο ραντεβού με τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού yachting.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, το 4ο Mediterranean Yacht Show θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου του 2017.
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλης Σκουλικίδης σε σημερινές του δηλώσεις αναφέρει:

Ως Πρόεδρος του Ελληνικού Yachting Association, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω στο 4ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από 29 Απριλίου έως 2 Μάιου 2017.

 Ένας αριθμός ρεκόρ με περισσότερους από 300 μεσίτες γιοτ, από όλες τις γωνιές του πλανήτη, έφτασαν στο περσινό show,  75 πλήρωμα γιοτ πολυτέλειας, ενώ αρκετές βιομηχανίες ήταν παρόντες για να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της MYBA, η παγκόσμια Yachting Association. Η παράσταση συνεχίζει να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Ναυπλίου.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να εκτιμήσουν μερικά από τα ωραιότερα γιοτ στην αγορά. Επίσης, είναι το ιδανικό σκηνικό για να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του yachting και να κάνουν νέες επαφές. Ένα πλούσιο πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για την εκδήλωση πέντε ημερών, το οποίο περιλαμβάνει κοκτέιλ πάρτι και εκδηλώσεις επί του σκάφους, καθώς και του ανταγωνισμού της ολοένα και πιο δημοφιλής σεφ.
Υπογράμμισε, επίσης πως, η χώρα μας είναι κορυφαίος προορισμός για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία yachting, σε μια χώρα γνωστή για τα ασφαλή νερά, την ζεστή φιλοξενία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. 

Μόνο όταν κάποιος ξεκινά ένα ταξίδι στις ελληνικές θάλασσες μπορεί να αρχίσει να εκτιμά  ότι αυτή η συγκεκριμένη περιοχή της Μεσογείου έχει να προσφέρει από την άποψη της ποικιλίας των ειδυλλιακών τοποθεσιών που περιμένουν να ανακαλυφθούν, τα θαυμάσια νερά της και τη φυσική της ομορφιά.

Ιδιοκτήτες γιοτ πολυτέλειας που θέλουν να ναυλώσουν ένα από τα καλύτερα επανδρωμένα σκάφη στον κόσμο μπορούν να αναμένουν εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.

Μιχάλης Σκουλικίδης
Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ