ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Εύσημα από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στον Δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
Εύσημα από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία  Πετοσφαίρισης στον Δήμο Άργους Μυκηνών
 Με την ευκαιρία της λήξης των αγώνων του Προκριματικού Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύ καλή συνεργασία που ειχαμε για να φέρουμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα που όλοι μας χάρηκαν στην φιλόξενη πόλη του Άργους. 

Ολοι οι εμπλεκόμενοι απο πλευράς του Δήμου σας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ηταν δίπλα σε κάθε αποστολή των χωρών που βρέθηκαν στην πόλη σας, καθώς και των ξένων επιτετραμμένων και διαιτητών που συμμετείχαν στην διοργάνωση. 

Για τον λόγο αυτό, σας μεταφέρουμε τα πολύ καλά σχόλια που λάβαμε για την φιλοξενία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Αργος όλων των συμμετασχόντων στην διοργάνωση, καθώς και των ξένων επιτετραμμένων, με επιστολή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) που απεστάλη στην Ομοσπονδία μας. 

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας και σε όλα τα στελέχη του Δήμου σας, του Δημοτικού Σταδίου και όσων συμμετείχαν στην διοργάνωση, για την άψογη συνεργασία που είχαμε πριν αλλά και καθόλη την διάρκειά της . 

Ευχόμαστε σε περαιτέρω συνεργασία για την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ