ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοφανές: Βουλευτής ζήτησε την άρση της ασυλίας του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
Πρωτοφανές: Βουλευτής ζήτησε την άρση της ασυλίας του
Μια σπάνια στα κοινοβουλευτικά χρονικά σκηνή διαδραματίστηκε κατά τη σημερινή συζήτηση άρσης ασυλιών βουλευτών όταν ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Καββαδάς ζήτησε μόνος του την άρση της βουλευτικής του ασυλίας προκειμένου να καθίσει στο σκαμνί όπως ακριβώς και οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοί οι οποίοι δεν καλύπτονται από τη βουλευτική ασυλία.

Η υπόθεση αφορά σε άδεια που έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας για μια καντίνα σε παραλία του νησιού για την οποία πολίτης στράφηκε με μήνυση κατά σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου. Στη σημερινή συνεδρίαση ο κ. Καββαδάς ζήτησε τον λόγο και σε μια σπάνια στιγμή τόνισε ότι ζητάει την άρση της ασυλίας του: “Στο μεσοδιάστημα από το 2012 εξελέγην βουλευτής. Δεν επιθμώ να κάνω χρήση της ασυλίας μου. Για λόγους ισονομίας και με δεδομένο ότι η υπόθεση δεν αφορά την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα σας ζητώ να άρετε την ασυλία μου προκειμένου να δικαστώ όπως και οι συνάδελφοί μου” είπε ο κ. Καββαδάς καταχειροκροτούμενος τόσο από τα κυβερνητικά όσο και από τα αντιπολιτευόμενα έδρανα.

Αυτή την ώρα διεξάγεται ψηφοφορία τόσο για την υπόθεση του κ. Καββαδά όσο και για το αίτημα άρσης ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου για υπόθεση που επίσης δεν έχει σχέση με τη βουλευτική της δραστηριότητα.

Πηγή: parapolitika.gr
Φωτο: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ