ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Νενεκούμης:"Η επιτυχία αφιερωμένη στον κόσμο μας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | |
Γιάννης Νενεκούμης:"Η επιτυχία αφιερωμένη στον κόσμο μας"
 Ο τεχνικός του Λεωνιδίου, Γιάννης Νενεκούμης, μίλησε χτες στον Ράδιο Αρκαδία 93.8, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας πως στόχος του συλλόγου είναι να καταφέρει να σηκώσει και το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πλέον κινούμαστε σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, γιατί όπως ξέρετε από τη στιγμή που αναδειχθήκαμε πρωταθλήτες, ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα για τη νέα χρονιά".

Για το αν καταφέρει το Λεωνίδιο, να τερματίσει αήττητο στο πρωτάθλημα: "Δεν ξέρω αν θα τερματίσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Σίγουρα κι αυτό αποτελεί έναν από τους στόχους μας. Πρέπει βέβαια να καταλάβει κι ο κόσμος πως η επιτυχία δεν στηρίζεται μόνο σ’ αυτούς που συμμετείχαν ή είχαν χρόνο συμμετοχής αλλά υπάρχουν και κάποιοι εμφανείς ήρωες που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στις προπονήσεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κάποιοι αναπληρωματικοί άλλη μικροί σε ηλικία που πρέπει κι αυτοί να πάρουν αυτό που δικαιωματικά τους αξίζει. Οπότε θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που μας βοήθησαν όλη τη χρονιά".

Για τον στόχο του Κυπέλλου: "Θα αποδώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τις Βρασιές. Θέλουμε το νταμπλ, αλλά από εκεί και πέρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Χρειάζεται συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να παίξουμε μετά στο Λεωνίδιο, με στόχο την πρόκριση στον τελικό".

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το πώς προέκυψε η συνεργασία με το Λεωνίδιο, με τον έμπειρο τεχνικό να απαντάει: "Η διοίκηση είχε στα χέρια της κάποιες επιλογές προπονητών, εμένα μου ζήτησαν το βιογραφικό και κάναμε έτσι, τις πρώτες επαφές. Πιστέψανε πως αποτελώ μία καλή λύση γι’ αυτούς και έτσι με επιλέξανε. Οι προπονητές γεννιούνται και πεθαίνουν, με μία φιλοσοφία. Είμαι ο ίδιος προπονητής, που ήμουν και στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να εμπνευστούν από τον κάθε προπονητή τους και να βγάζουν αυτά που ζητούν, μέσα στο γήπεδο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως τα παιδιά είναι οι εκφραστές του πλάνου που δουλέψαμε όλη τη χρονιά. Με υπομονή και επιμονή, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν μου έλεγε κάποιος πως πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν πρωταθλητές, δεν θα τον πίστευα. Τα παιδιά πίστεψαν σ’ αυτό που δουλέψαμε και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό".

Για τις όποιες εντυπώσεις έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και για τις εγκαταστάσεις της ομάδας τόνισε: "Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί γιατί το γήπεδο, μας βοήθησε πάρα πολύ και στην προπονητική διαδικασία αλλά και στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, ώστε να εφαρμόσουμε έναν επιτυχημένο τρόπο παιχνιδιού. Φυσικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κι έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του, στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι εντυπώσεις μου είναι πως στο πρωτάθλημα, όπου κι αν αγωνιζόμασταν, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα που να μας φέρει σε αντιπαράθεση με άλλες ομάδες. Όλοι οι αντίπαλοι μας έπαιξαν με σεβασμό και ευ αγωνίζεσθαι.

Από τις υπόλοιπες ομάδες, ξεχώρισα την Τεγέα,τον Ορχομενό αλλά και την ΑΕΚ, μέχρι να κάνει την κοιλιά στις διακοπές του Δεκέμβρη. Επίσης, εντύπωση μου έκανε και ο Πανθυρεατικός που είναι μία ομάδα υπολογίσιμη, και δίνει χρόνο σε νεαρά παιδιά που θα τον βοηθήσει στο μέλλον να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα".

Για την επένδυση που γίνεται: "Πιστεύω πως γίνεται μία επένδυση από τις ομάδες που είναι στη Γ’ Εθνική, κυρίως με παίκτες μισθοφόρους κι από άλλους νομούς κάτι το οποίο "χαλάει" την ποιότητα και την ομογένεια ενός συλλόγου. Βέβαια, η Ερμιονίδα που είναι και σε καλή θέση στη βαθμολογία έχει ποιοτικούς και ντόπιους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως έχει ένα καλό πλάνο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Για τον Παναργειακό και τον Πανναυπλιακό, που ήμουν βοηθός προπονητή, στην Δ' και στην Γ' Εθνική, έγιναν επιλογές ξένων παικτών με αποτέλεσμα οι ομάδες κάθε χρόνο να βρίσκονται με πάρα πολύ λίγα δελτία στην έναρξη του προγραμματισμού τους. Πιστεύω πως αν γίνει ένα καλό σκάουτινγκ στις ομάδες του Τοπικού, τότε θα πάνε πολύ καλύτερα οι σύλλογοι της περιοχής".

Τέλος, ο τεχνικός του Λεωνιδίου, έκλεισε με την παρακάτω ευχή: "Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία αυτή, στην οικογένεια μου και στους δύο συνεργάτες που είχα. Στον κόσμο που μας στήριξε σε όλα μας τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αλλά πάνω απ’ όλα αφιερώνω την επιτυχία αυτή στους κύριους εκφραστές του έργου μας, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας".


Πηγή:arcadiasports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ