ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ενδιαφέροντα ερωτήματα από τον Γιάννη Γκιόλα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. | |
Ενδιαφέροντα ερωτήματα από τον Γιάννη Γκιόλα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (βίντεο)
Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα – αλλά και επισημάνσεις- έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας στον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπο Γκότση, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.


Ο κ. Γκιόλας έθεσε ερωτήματα που αφορούσαν τη λειτουργία της επιτροπής , τις παρεμβάσεις της , καθώς και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την προοπτική προσθήκης και νέων χρηματοδοτικών εργαλείων κλπ.

Συγκριμένα ο κ Γιάννης Γκιόλας απηύθυνε , μεταξύ άλλων, τα ερωτήματα:

-Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών ( μέλος της είναι η Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) λαμβάνουν υπ όψη τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας η υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίζονται ΄΄ασφυκτικές΄΄ ρυθμίσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν αντι-κίνητρα ανάπτυξης?

-Η Ελληνική οικονομία μετά από χρόνια ύφεσης καταγράφει δείκτες ανάπτυξης για το 2017.Μπορει και στην Ελλάδα να υπάρξει ένα μοντέλο συμμετοχικής χρηματοδότησης ( όπως σε άλλες χώρες) που θα στηρίξει μικρομεσαίους παραγωγούς και επιχειρηματίες?

-Πως αξιολογούνται τα ως τώρα αποτελέσματα από τις προσπάθειες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την ανάπτυξη οργανωμένης αγοράς εταιρικών ομολόγων στο χρηματιστήριο Αθηνών?

-Υπάρχει επαρκής ενημέρωση των ενδιαφερομένων για νέα, παράλληλα, χρηματοδοτικά, ΄΄εργαλεία΄΄?

Περισσότερα για τις ερωτήσεις του κ. Γιάννη Γκιόλα και τις απαντήσεις που έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπος Γκότσης , στο βίντεο που ακολουθεί..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ