ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια της Ομόνοιας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. | |
Νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια της Ομόνοιας στο Ναύπλιο
 Έκαναν την ανατροπή τα κορίτσια της Ομόνοιας μέσα στο Ναύπλιο και γύρισαν ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι κερδίζοντας με 2-3 σετ την ομάδα του Οίακα δείχνοντας καλά στοιχεία λίγο πριν τα μπαράζ των δευτεραθλητών για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στα δύο πρώτα σετ με πολλές εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ. Οι μικρές διαφορές με τις οποίες προηγήθηκε ο Οίακας στο ξεκίνημα εξανεμίστηκαν με ένα σερί πέντε πόντων της Ομόνοιας (4-8) αλλά με καλό σερβίς από την Μαργιόλα και σερί 6 πόντων η διαφορά επέστρεψε στους γηπεδούχους (17-14). Η Ομόνοια προηγήθηκε στιγμιαία στο 19-20 όμως οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και πήραν το σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια είχε βραχεία κεφαλή ως το 8-10 όταν ο Οίακας με ένα επιμέρους 9-1 έκανε το 17-11. Η Ομόνοια προσπάθησε να ανατρέψει τη διαφορά με τη Μπαλή στο σερβίς και κατάφερε να κάνει το 19-20 και το 20-21 όμως και πάλι ο Οίακας ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας το σετ με 25-22.

Το σκηνικό άλλαξε από το τρίτο σετ και μετά και με την Ομόνοια να χάνει ήδη με 2-0. Αν και ο Οίακας προηγήθηκε με 9-5 με ένα σερί 0-12 με την Τσαμπά στο σερβίς το σκορ έγινε 9-17 με την Ομόνοια στη συνέχεια να κατακτά εύκολα το σετ με 11-25. Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο τέταρτο σετ ως το 6-6 αλλά μετά οι φιλοξενούμενες πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν αρχικά με έξι πόντους (8-14) και στη συνέχεια με εννέα (10-19) με τη διαφορά να κλείνει στο +12 (13-25).

Στο τάι μπρέικ ο Οίακας μπορεί να προηγήθηκε 6-5 όμως η περιστροφή βρήκε την Ομόνοια μπροστά (6-8) που κράτησε τη διαφορά ως το τέλος παίρνοντας το σετ με 11-15 και ένα παιχνίδι που αρχικά φαινόταν χαμένο με 2-3 σετ.

Οι γυναίκες της Ομόνοιας πλέον περιμένουν να ανακοινωθεί το ημερολογιακό πρόγραμμα των αγώνων για τα μπαράζ των δευτεραθλητών αντιμετωπίζοντας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Σπαρτιατικό στη Σπάρτη και τον Ζακυνθινό στη Ναύπακτο με τον καλύτερο από τους τρεις να πηγαίνει στην επόμενη φάση διεκδικώντας την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Οίαξ Ναυπλίου: Θανάση, Κακούρου Μ., Κακούρου Σ., Καχριμάνη, Ελευθεριάδη, Χαυτά, Ζιάκου, Μάινα, Καραμάνου, Κλέωπα, Μαργιόλα, Ελευθεριάδη Θ..

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσούδα, Δημοπούλου Π., Τριανταφύλλου, Σιούντα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Ράμμου, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Θεοδωροπούλου, Δημοπούλου Λ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ