ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Και στο Ναύπλιο κρατούνται Πακιστανοί μετανάστες που διασώθηκαν στον Κάβο Μαλιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. |
Και στο Ναύπλιο κρατούνται Πακιστανοί μετανάστες που διασώθηκαν στον Κάβο Μαλιά
 Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας κρατούνταν χθες το απόγευμα 15 ενήλικα άτομα από το Πακιστάν, οι οποίοι μαζί με ακόμα 53 ομοεθνείς τους μετά από πολύωρη επιχείρηση του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής διασώθηκαν και οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Βελανιδιάς στον Κάβο Μαλιά.

Το ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, έμεινε ακυβέρνητο και εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Μετά την διάσωσή τους και την παροχή φροντίδας, 4 εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν για καταγραφή και διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών στις αστυνομικές υπηρεσίες της Καλαμάτας, της Τρίπολης, του Ναυπλίου και των Μολάων. 

Ανάλογα μάλιστα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και την διακύμανση της χωρητικότητας στα κατά τόπους κρατητήρια ενδέχεται ο αριθμός των ατόμων που κρατούνται ανά περιοχή να μεταβάλλεται, καθώς κάποιοι αναγκαστικά μεταφέρονται από τη μία περιοχή στην άλλη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι συνολικά 64 Πακιστανοί μετανάστες, που κρατούνται στις προαναφερθείσες περιοχές αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρουν το δρόμο για προαναχωρησιακά κέντρα της χώρας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ