ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Χαιρετισμός του Βασίλη Σιδέρη στη κοπή πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. |
Χαιρετισμός του Βασίλη Σιδέρη στη κοπή πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2016 υλοποίησε σημαντικές δράσεις στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του τουριστικού της κεφαλαίου του προορισμού «Πελοπόννησος», των ποιοτικών προϊόντων, της γαστρονομίας και της τοπικής διατροφής.

Για πρώτη φορά «η Πελοπόννησος» συγκαταλέγεται στην ετήσια λίστα προτάσεων των προορισμών του Abta, της Dailymail, της Telegraph και στο μεγαλύτερο παγκόσμιο τουριστικό οδηγό Lonely Planet.

Όλα αυτά αποτελούν τα αποτελέσματα μιας συντονισμένης και στοχευμένης εργασίας βασισμένη στις συνέργειες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να γίνει αυτό, διότι η Πελοπόννησος επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο μέρος της Ελλάδας, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Βασική επιδίωξη μέσω της εξωστρέφειας αποτέλεσε η ανάδειξη του Προορισμού Πελοπόννησος, τα Πελοποννησιακά Προϊόντα και η Πελοποννησιακή Γαστρονομία σε βασικούς παράγοντες οι οποίοι, προσθέτουν υπεραξία στο σύνολο της Πελοποννησιακής Οικονομίας.

Κάθε έτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει σε μια σειρά από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες παγκοσμίως εκθέσεις, τις οποίες επιλέγει με βάση τον εισερχόμενο τουρισμό της, προτιμώντας αυτές που πραγματοποιούνται σε χώρες που αποτελούν δεξαμενές εισερχόμενου τουρισμού για την Πελοπόννησο, όπως Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Γαλλία κτλ.

Περαιτέρω, η Περιφέρεια συμμετέχει και σε εκθέσεις προϊόντων ή και σε γενικές εκθέσεις, με στόχο την τόνωση της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας της περιοχής. 
Σε κάθε έκθεση που διοργανώνει η Περιφέρεια ενημερώνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί φορείς, όπως τουριστικές επιχειρήσεις, γραφεία και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το 2017 θα συνεχίσει ακόμα πιο εντατικά την συνέργεια και την συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς και τις υγιείς επιχειρήσεις της Πελοποννήσου που θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα της εξωστρέφειας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στα διεθνή forum όπως είναι η Sial Παρίσι, η Anuga Κολωνία, η WTM Λονδίνο, η ITB Βερολίνο , η Mitt Μόσχα κ.α., όπου δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Πελοπόννησο θα συμμετέχουν στις αποστολές της Περιφέρειας, αποκτώντας την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες και να γνωρίζουν από κοντά τον ανταγωνισμό.

Σε μια δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει σε σημαντικά διεθνή γεγονότα & forum, με έμφαση στον τομέα του τουρισμού και των παραγόμενων προϊόντων. Στόχος των δράσεων είναι η υποστήριξη των τοπικών επαγγελματιών οι οποίοι συμμετέχουν στις δράσεις της Περιφέρειας και η ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας μέσω συνεργειών και συνεργασιών.

Η Περιφερειακή Αρχή επιλέγει την εξωστρέφεια,υλοποιεί μια σειρά δράσεων με σκοπό την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή της τουριστικής υποδομής, των πόρων και του συνόλου του παραγωγικού και τουριστικού κεφαλαίου της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ