ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στους αγώνες τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στους αγώνες τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα
Την Κυριακή στις 12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας πραγματοποιήθηκε πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας.
Συνολικά συμμετείχαν 257 αθλητές από όλη την Ελλάδα-αριθμός που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά-,οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς και τις οικογένειές τους γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες και δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Σύλλογοι από την Αθήνα,την Θεσσαλονίκη,την Πάτρα,το Ηράκλειο,τον Βόλο,τα Γιάννενα και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας έδωσαν το παρόν και συνδύασαν τους αγώνες με ένα όμορφο σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.
Ο σύλλογος που έκλεψε φυσικά την παράσταση ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με 39 τοξοβόλους είχε την πιο δυναμική παρουσία ενώ κέρδισε και τα περισσότερα μετάλλια.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας μαζί με την σύζυγό του Ευαγγελία Ψάρρα,η οποία έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000,2004,2008,2012 και 2016.
Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κύριος Νίκος Ράπτης καθώς επίσης και ο γενικός έφορος της ΕΟΤ,κύριος Βαγγέλης Τσάκωνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την μεγάλη συμμετοχή,δεν σημειώθηκε καμία καθυστέρηση και το πρόγραμμα τηρήθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΟΤ,κάτι που πιστώνεται βέβαια στις οργανωτικές ικανότητες και την σκληρή δουλειά των ανθρώπων του τοπικού συλλόγου,που δίνουν κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό τους.Χάρη σε αυτές τις επιτυχημένες διοργανώσεις ο ΑΟ Μέρμπακα με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ έχει αναδειχθεί τα τελευταία δύο χρόνια σε σημείο αναφοράς και απόλυτο πρωταγωνιστή στον χώρο του αθλήματος της τοξοβολίας ενώ έχει αποκτήσει φίλους σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.
Το προσεχές σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αγία Τριάδα,με τις πρώτες ενδείξεις να επιβεβαιώνουν νέα μεγάλη συμμετοχή αθλητών με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την Αργολίδα και τον αργολικό αθλητισμό.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.Είσοδος ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Μέρμπακα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ