ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

«Ξαναχτύπησε» ο Πετρόπουλος: Μου λένε "βάλε και άλλες εισφορές"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. |
«Ξαναχτύπησε» ο Πετρόπουλος: Μου λένε "βάλε και άλλες εισφορές"
 Νέο «χτύπημα» του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, μία ημέρα μετά την ...επική δήλωσή του ότι οι επαγγελματίες στο δρόμο τον αποθεώνουν για τις εισφορές του νέου ασφαλιστικού. «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε "θέλουμε μεγαλύτερες εισφορές για να πάρουμε και μεγαλύτερες συντάξεις", και αυτό είναι μία πραγματικότητα», δήλωσε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, χθες το βράδυ στο Θησείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το πρωί ο κ. Πετρόπουλος είπε στη Βουλή ότι οι επαγγελματίες του λένε ότι "σώθηκαμε".
"Περπατάω στο δρόμο και μου λένε ότι τους έσωσα"

Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων : «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: “Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε”» υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα περι υπέρογκων επιβαρύνσεων αποτελούν «παραπληροφόρηση» της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου από την πλευρά της επέμεινε ότι «οι συνταξιούχοι κοιμούνται και βλέπουν εφιάλτες με εσάς και τον κ. Κατρούγκαλο, που έκανε τη βρώμικη δουλειά και τώρα είναι σε ήσυχο υπουργείο».

Πηγή: thetoc.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ