ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Γκιόλας: Επέρχεται η Νέμεσις για το φαύλο καθεστώς των "ισχυρών" της ενημέρωσης, των ευνοημένων επιχειρηματιών και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Επέρχεται η  Νέμεσις  για το φαύλο καθεστώς των "ισχυρών" της  ενημέρωσης, των ευνοημένων επιχειρηματιών και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος (βίντεο)
 Ιδιαίτερα καυστικός όσο και αποκαλυπτικός ήταν ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ.


Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιόλας, οι μαρτυρικές καταθέσεις στην επιτροπή , που τις παρακολούθησε το πανελλήνιο, ήσαν αποκαλυπτικές και σοκαριστικές. Ήσαν πολλές οι περιπτώσεις παραβιάσεων τραπεζικών και πιστωτικών κανόνων, διατάξεων νόμων υπέρ επιχειρήσεων ΜΜΕ αλλά και των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που δανειοδοτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

΄΄Ηρθαν στο φως όλες οι δανειακές συμβάσεις μιντιαρχών, οι μέθοδοι που ακολουθήθηκαν και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μόνο τα …κλειδιά των Τραπεζών δεν είχαν για να παίρνουν αφειδώς δάνεια. Υπάρχουν συγκεκριμένες , καταγεγραμμένες ,μαρτυρίες που αποκαλύπτουν περίτρανα το μέγεθος της διαπλοκής..΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας, και πρόσθεσε:

΄΄ Η Λερναία Ύδρα της διαπλοκής γενικεύτηκε με τα χρόνια και εγκαθίδρυσε μια νοσηρή κατάσταση που βάλλει , εν τέλει, εναντίον του πολιτικού συστήματος και του δημοσίου συμφέροντος. Όμως έφτασε η στιγμή της Νέμεσης και η αποκατάσταση της …μεταμοντέρνας Δημοκρατίας του φαύλου καθεστώτος των ισχυρών της ενημέρωσης , των ευνοημένων επιχειρηματιών και τελικά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ