ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Άμεση κλιμάκωση του αγώνα αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου Ινάχου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | |
Άμεση κλιμάκωση του αγώνα αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου Ινάχου στην Αργολίδα
 Άμεσο πρόγραμμα κλιμάκωσης του αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που πλαισιώνουν το μπλόκο του Ινάχου ποταμού στην Αργολίδα, με τη συμμετοχή εργατικών σωματείων και συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, καθορίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στο Άργος. Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του συλλαλητηρίου θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων την Τρίτη 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, ενώ μέχρι την ημερομηνία του συλλαλητηρίου καθημερινές θα είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συσκέψεις για τη μεγαλύτερη μαζικότητά του.

Επίσης την Κυριακή 5 Φλεβάρη θα γίνει δίωρος αποκλεισμός από τις 12 μ. της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Άργους στο ύψος του Ινάχου ποταμού που έχει στηθεί και το μπλόκο των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

Τέλος τη Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο χώρο του μπλόκου θα γίνει παμπελοποννησιακή σύσκεψη μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ