ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αργολίδας για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης του νομού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. |
Πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αργολίδας για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης του νομού
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας  αφού συζήτησε διεξοδικά, κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων της Α/θμιας Εκπ/σης του νομού μας.

Η πρόταση- απόφασή μας ταυτίζεται με αυτή της Β/θμιας Αργολίδας σε όσες περιοχές λειτουργούν σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης.

Στις υπόλοιπες περιοχές του νομού μας που λειτουργούν σχολικές μονάδες μόνο της Α/θμιας, έχουμε προτείνει σημαντική αύξηση της μοριοδότησης με ανώτατο όριο τα 12(ΙΒ)μόρια που προτείνουμε για τη Σκοτεινή.

Σημειώνουμε ότι η πρότασή μας αυξάνει τις μονάδες μοριοδότησης στο σύνολο των σχολικών μονάδων του νομού.

Η πρόταση - απόφασή μας έχει σταλεί στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αργολίδας προκειμένου αυτό να αποφασίσει και να προτείνει στο Υπουργείο Παιδείας.

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να προτείνει στην Δ.Ο.Ε. την πραγματοποίηση Περιφερειακής σύσκεψης με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών από όλη την Πελοπόννησο, όπου θα γίνει προσπάθεια διαμόρφωσης ενιαίας πρότασης για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, που θα προωθήσει και θα διαπραγματευτεί η Δ.Ο.Ε. με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ, ώστε να αποφευχθούν αδικίες σε βάρος νομών όπως είχε γίνει στο παρελθόν.

 «ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ»


Εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου μας στο δίκαιο αγώνα και τις κινητοποιήσεις των αγροτών της Αργολίδας αλλά και πανελλαδικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ