ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ένταση στην Αργολίδα από απροειδοποίητο αποκλεισμό δρόμου του μπλόκου των αγροτών στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. | |
 Ένταση στην Αργολίδα από απροειδοποίητο αποκλεισμό δρόμου του μπλόκου των αγροτών στο Άργος (βίντεο)
Σε απροειδοποίητο δίωρο αποκλεισμό της Ε.Ο. Άργους Κορίνθου προχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας στα πλαίσια της κοινής σύσκεψη των μπλόκων των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγώνα των αγροτών της Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου).

Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των αγροτών και των οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων που διαμαρτύρονταν έντονα καθώς ούτε η αστυνομία είχε ενημερωθεί και έτσι υπήρξε ουρά των οχημάτων που εγκλωβίστηκε στο σημείο.
Τα ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και τα βαριά φορτηγά οχήματα απεγκλωβίστηκαν με την παρουσία της αστυνομίας που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας από  παρακείμενους δρόμους.
Η συσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον  καλύτερο συντονισμό και για κλιμάκωση του αγώνα, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο μεταξύ το μπλόκο του Ινάχου ποταμού μαζί με εργατικά σωματεία, ενώσεις ΕΒΕ και μαζικών φορέων της Αργολίδας προετοιμάζουν το αγροτικό συλλαλητήριο, που αποφάσισαν σε πρόσφατη σύσκεψη να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.
 Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του συλλαλητηρίου θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων την Τρίτη 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, ενώ μέχρι την ημερομηνία του συλλαλητηρίου καθημερινές θα είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συσκέψεις για τη μεγαλύτερη μαζικότητά του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ