ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας «Ιάκωβος Ναυπλιώτης»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | |
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας «Ιάκωβος  Ναυπλιώτης»
 Μετά την ολοκλήρωση των φετινών λαμπρών εορτασμών της εορτής του Αγίου Αναστασίου αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την ιδιαίτερη ευαισθησία του απέναντι στην εκκλησιαστική μας μουσική και παράδοση.
Προσκαλώντας την παγκοσμίου φήμης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ» προσέδωσε βυζαντινή μεγαλοπρέπεια στην πανήγυρη και μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε ουράνιες μελωδίες και να ενισχυθούμε πνευματικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Όσον αφορά κάποια φληναφήματα που μπορεί να ακούστηκαν από τα χείλη κάποιων αδαών «συναδέλφων», που μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, μόνο θυμηδία μας προκαλούν και ουδόλως μας εκφράζουν.
Το κύρος και η καταξίωση της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ» είναι παγκοσμίως γνωστά και η τιμή που μας έκανε να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις ιδιαιτέρως μεγάλη.
Ευελπιστούμε λοιπόν η επίσκεψη αυτή να γίνει η αρχή για τη διοργάνωση ενός μελλοντικού φεστιβάλ βυζαντινών χορωδιών και η πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων να βρει άξιους συνεχιστές. 
Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η μουσική είναι η μουσική των προγόνων μας, η μουσική του έθνους και της εκκλησίας μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   Ι. ΔΕΔΕΣ                    Ε. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ