ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλες επιτυχίες για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Μεγάλες  επιτυχίες  για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέας Άργους
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του  ΑΡΙΣΤΕΑ  ΑΡΓΟΥΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου , που διεξήχθει στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2017,με την συμμετοχή 40 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ακαδημία του Άργους  αγωνίστηκε με τις ομάδες των ΠΑΕ και κατάφερε να κερδίσει τον ΑΡΗ  ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ,τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ  ΑΘΗΝΩΝ και να κάνει καλές εμφανίσεις απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που αναδείχθηκε πρωταθλητής στις περισσότερες κατηγορίες.Αξίζει  να σημειωθεί ότι οι ομάδες των ΠΑΕ επιλέγουν παιδιά από όλη την Ελλάδα.
Πιο αναλυτικά στην κατηγορία 2000-2001 η ακαδημία του Αριστέα κέρδισε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη  Κώστα Κωνσταντινίδη )  με 2-1 και την ομάδα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με 1-0. Στο μικρό τελικό κέρδισε την ομάδα ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ  με 3-1 και κατέκτησε την 3η  θέση.Tην 1η θέση κατέκτησε  η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Στην κατηγορία 2002-2003 ενώ κέρδισε την Ακαδημία Κούδα και τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,έχασε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ( με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη  Τάσο Πάντο) με 3-1 και κατέκτησε την 2η θέση. Tην 1η θέση κατέκτησε  η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Στην  κατηγορία 2004-2005  η ομάδα του Άργους κέρδισε  τον ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  με 3-1 ,αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και έχασε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 2-0 και κατέκτησε την 3η θέση. Tην 1η θέση κατέκτησε  η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Στην  κατηγορία 2006-2007    κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ 2-0 , την ΚΑΛΛΙΘΕΑ με 2-1 και έχασε δύσκολα στα τελευταία λεπτά από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη Σωκράτη Κοψαχείλη)  με  2-0, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία.
Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν σπουδαίες και ιστορικές ομάδες, όπως ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ,, ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ,ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές της ακαδημίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν, καθώς και στους προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά , Δημήτρη Τότσικα και Νίκο Κωστόπουλο για την  συστηματική και οργανωμένη δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ