ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι κρουαζιέρες του Celestyal Nefeli στο Αιγαίο και την Τουρκία από το Ναύπλιο (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. |
Τον Απρίλιο ξεκινούν οι κρουαζιέρες του Celestyal Nefeli στο Αιγαίο και την Τουρκία από το Ναύπλιο (πρόγραμμα)
 Από τις 17 Απριλίου 2017 το Celestyal Nefeli ξεκινάει κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το Τσεσμέ της Τουρκίας με αναχώρηση από το Ναύπλιο και πρώτο προορισμό τα Χανιά.
Επόμενη στάση η Ρόδος, το νησί των ιπποτών σας προσκαλεί να το απολαύσετε. Μια επίσκεψη στην πόλη της Σμύρνης αποτελεί ένα φόρο τιμής για όσους έφυγαν και έναν έπαινο για όσους κατάφεραν να μείνουν... όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την ανήκουστη τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής, η μνήμη δεν ξεχνά. Τέλος, το νησί των ανέμων, της διασκέδασης και του διεθνούς Jet Set. Αποβιβαστείτε στο Λαύριο και κάντε πρόγραμμα για την επόμενη σας απόδραση στο Αιγαίο.
Κατεβάστε την κάτοψη των καταστρωμάτων (Κάτοψη Καταστρωμάτων) και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ανά κατηγορία καμπίνας (Αναλυτικός Τιμοκατάλογος)
Τα παιδιά έως 16 ετών σαν 3ο ή 4ο άτομο, εφόσον μοιράζονται την καμπίνα με 2 ενήλικες, πληρώνουν μόνο λιμενικά έξοδα Euro152 (περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα & πακέτο μη αλκοολούχων ποτών). Η προσφορά των ειδικών τιμών smart, ισχύει για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά κατηγορία και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν εκδρομή στην Αρχαία Έφεσσο στο Κουσάντασι και απεριόριστη κατανάλωση ποτών!

Η διαδρομή της κρουαζιέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ