ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου καλεί τους μαθητές να εξερευνήσουν μαζί την Ευρώπη!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου καλεί τους μαθητές να εξερευνήσουν μαζί την Ευρώπη!
 Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησε στις 17 Φεβρουαρίου 2017 ενημερωτική δράση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης. 

Η ενημέρωση, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και τη Διευθύντρια, κ. Γεωργίτση Ματίνα, υλοποιήθηκε σε 2 φάσεις. Πρώτα ενημερώθηκαν οι μαθητές των Α, Β και Γ τάξεων και μετά οι μαθητές των Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξεων. 
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν, τόσο από την επικεφαλής του Κέντρου, κ. Άννα Μαντά, όσο και από τη συντονίστρια δράσεων, κ. Μαριλένα Κουζίνη, για την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα προνόμια των ενταγμένων χωρών, μέσα από ενημερωτικές διαφάνειες, βιντεάκια και διαδραστικά παιχνίδια. Στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στους μαθητές οι οποίοι, υπό τον ήχο του Ύμνου της Ευρώπης, ζωγράφισαν, ο καθένας ξεχωριστά, από μια σημαία των 28 κρατών-μελών της ΕΕ και με αυτόν τον τρόπο η γνωριμία και η εξερεύνηση της Ευρώπης έγινε πιο διασκεδαστική και κατανοητή. Τέλος, οι μαθητές πλοηγήθηκαν σε χρήσιμες ιστοσελίδες από τις οποίες μπορούν να αντλούν εκπαιδευτικό και πληροφοριακό υλικό. Μαθητές και εκπαιδευτικοί δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα και εφοδιάστηκαν με πλούσιο υλικό των εκδόσεων της ΕΕ.

Μαριλένα Κουζίνη
Συντονίστρια Δράσεων EDIC Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ