ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο: Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. |
Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο: Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)
 Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία και έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 59χρονο που σκότωσε με όπλο την 10χρονη κόρη του στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε.



Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που γνώριζαν την οικογένεια αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις η γυναίκα του 59χρονου έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από την επάρατη νόσο.

Από τότε και μέχρι σήμερα που έλαβε την αδιανόητη απόφαση να σκοτώσει την 10χρονη κόρη του είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα για να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις ο 59χρονος αυτόχειρας πίστευε ότι έχει διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον έως αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει κατά καιρούς να απομακρύνουν την 10χρονη από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό, όταν η γυναίκα που κρατούσε τη μικρή και την πήγαινε κάθε πρωί στο σχολείο έφθασε στο σπίτι σήμερα το πρωί και δεν έπαιρνε καμία απάντηση.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που με βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν το 10χρονο κορίτσι με τον πατέρα τους νεκρούς στο δωμάτιο της μικρής.

Την τραγική ανακάλυψη του άψυχου σώματος του μικρού κοριτσιού και του πατέρα βρήκε μέσα στο σπίτι τους στενό συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν το 10χρονο κορίτσι με τον πατέρα τους νεκρούς στο δωμάτιο της μικρής. Το σπίτι από εκείνη τη στιγμή αποκλείστηκε ενώ αργότερα έφτασε στο σπίτι Ιατροδικαστής όπου αφού εξέτασε τις δύο σωρούς επέτρεψε αυτές να απομακρυνθούν από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις έρευνες της Αστυνομίας.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: eleftheriaonline.gr - tharrosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ