ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Μαρτίου τον Πανελλήνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Μαρτίου τον Πανελλήνιο
 Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 18.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανελληνίου τον Πανελλήνιο. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τσάμος και Φωκίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Κορρέ.

Ο αρχηγός μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Είμαστε 4 παιχνίδια πριν ξεκινήσουν τα Play Off. Θέλουμε σαν τρελοί να μπούμε και να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε, αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Πανελλήνιο. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο δυνατοί και συγκεντρωμένοι, για να διεκδικήσουμε τους δυο βαθμούς της νίκης».

Ο παίκτης μας Νηρέας Παπαχρήστος τόνισε: «Ο Πανελλήνιος είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει φέτος ότι χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της, ακολουθεί πιστά τον τρόπο παιχνιδιού της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μελετάει εξονυχιστικά τον αντίπαλό της και πάντα παίζει για τη νίκη. Από την πλευρά μας είμαστε δυνατοί σωματικά και ψυχολογικά και θα τα δώσουμε όλα, όπως συνηθίζουμε άλλωστε, για να πάρουμε το παιχνίδι»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ