ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Δημήτρης Σφυρής: Το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση στις 2 Απριλίου για τον αγώνα με τον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
Δημήτρης Σφυρής: Το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση στις 2 Απριλίου για τον αγώνα με τον Παναργειακό
Ευχαριστώ Δ.Σφυρή στον Γιάννη Ανδριανό για το ΔΑΚ Κρανιδίου

 Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο γεωπόνος του Δήμου κ. Πασιαλής και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αρ. Λυμπερόπουλος υποδέχθηκαν το κλιμάκιο της ΓΓΑ για την παραλαβή καλής εκτέλεσης των εργασιών στο γήπεδο Κρανιδίου.

Ο Δήμος εντόπισε τις ελλείψεις και τις παρατηρήσεις και συμφώνησε η προσωρινή παραλαβή να γίνει τον Μάιο εάν κι εφόσον αποκατασταθούν μερικές εργασίες στο χλωοταπητα και σε αλλά έργα που αφορούν στην αποκατάσταση των παρατηρήσεων.
Στο γήπεδο που ξεκίνησε 3 χρόνια πριν με συνεργασία του Δημάρχου κ. Σφυρή και του υφυπουργού κ. Ανδριανού είχαν διακοπεί ουσιαστικά οι εργασίες για ενάμισι χρόνο διότι εκκρεμούσε η πληρωμή του εργολάβου. 

Οι εργασίες που έγιναν εκτός από την αντικατάσταση του χλοοτάπητα ήταν ο φωτισμός του γηπέδου από την ΓΓΑ, οι κερκίδες,η τοποθέτηση αντλητικού συστήματος για την παροχή ποιοτικού νερού και επισκευές αποδυτηρίων από το Δήμο. Επί προεδρίας κ. Μερτύρη η Ένωση Ερμιονίδας προέβη στην κατασκευή θεωριών δημοσιογράφων και επέκταση των παλαιών κερκίδων με την αγορά αγροτεμαχίου. 
Μέχρι την προσωρινή παραλαβή του γηπέδου θα γίνονται μόνο αγώνες.  Επιτέλους η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας μετά από δυόμισι χρόνια θα επιστρέψει στο γήπεδο της. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον βουλευτή του νόμου μας και Πρ. υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος κατά τη θητεία του εκτός από το γήπεδο Κρανιδίου ενέταξε την κατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου στο Ηλιόκαστρο και την κατασκευή κερκίδων στο περιφερειακό στάδιο Κρανιδιου.

Δημήτρης Σφυρής
Δημαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ