ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Κωστούρος: Κουβέντες καφενείου τα περί κλεισίματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. |
Κωστούρος: Κουβέντες καφενείου τα περί κλεισίματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου (βίντεο)
 Αναστάτωση επικράτησε στη χθεσινη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων όταν ο Δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας ανέφερε σε ερώτηση τους προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο πως ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου οτι το σχολείο θα κλείσει.

Όπως αντιλαμβάνεστε επικράτησε αναστάτωση καθώς κανείς δεν είχε ενημερωθεί για μια τέτοια εξέλιξη και ο Δημαρχος παίρνοντας το λόγο ζήτησε επανειλημμένα από τον κ. Δρούγκα να επιβεβαιώσει την πληροφορία πως η Διευθύντρια του σχολείου ανέφερε οτι το 2ο Δημοτικό σχολείο οδηγείται σε κλείσιμο.

Ο κ. Δρούγκας εμφανίστηκε να διασκευάζει την δήλωση του και να αναφέρει πως υπάρχει πρόβλημα στέγασης των τμημάτων του σχολείου που ενοικιάζονται από ιδιώτη και το σχολείο θα υποβαθμιστεί.

Ο κ. Κωστούρος ξεκαθάρισε τελικά πως αυτό που έχει γίνει είναι πως υπήρξε συνάντηση των Διευθυντών του 5ου και του 2ου Δημοτικού (τα οποία συστεγάζονται), των Συλλόγων Γονέων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και αποφασίστηκε κάποιοι μαθητές τμημάτων από την νέα σχολική χρονιά να απορροφηθούν από όμορα σχολεία του Δήμου που έχουν τμήματα ολιγομελή ώστε να αποσυμφορηθεί, το σχολείο θα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και πως αυτές ειναι κουβέντες του καφενείου και καμια σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ