ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Χρήστος Ζέρβας: Το στοίχημα που μπήκε τέσσερα χρόνια πριν, κερδήθηκε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:41:00 μ.μ. |
Χρήστος Ζέρβας: Το στοίχημα που μπήκε τέσσερα χρόνια πριν, κερδήθηκε!
 Για άλλη μια φορά ο Μαραθώνιος Ναυπλίου πρόσφερε χαρά, συγκίνηση και περηφάνια σε μικρούς και μεγάλους, σε γονείς και παιδιά, σε δρομείς και θεατές. 

Το πλήθος των δρομέων και ο αξιοθαύμαστος αριθμός των ανθρώπων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση, μας δείχνουν ότι ο Μαραθώνιος Ναυπλίου έχει αποκτήσει μια θέση στις καρδιές όλων αυτών που με την συμμετοχή τους δίνουν ζωή στον τόπο μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού!

Ως μέλος της Ο.Ε. Μαραθωνίου Ναυπλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αθλητές που τίμησαν την προσπάθεια αυτή, όπως και τους εθελοντές όλων των ειδικοτήτων που κατέθεσαν ειλικρινή προσπάθεια και χρόνο για να συνδράμουν στον Μαραθώνιο. Που με ακούραστη διάθεση και χαμόγελο εμψύχωναν και προσέφεραν τη βοήθειά τους στους αθλητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς του Μαραθωνίου για την αθλητική αυτή γιορτή που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Τέλος,πολλά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του ΔΟΠΠΑΤ για το αποτέλεσμα και κυρίως στον Παναγιώτη Ευσταθίου, που από την πρώτη στιγμή αγάπησε τον Μαραθώνιο και προσπάθησε γι' αυτόν. Στους υπαλλήλους του Δήμου Ναυπλιέων που έτρεχαν ακούραστα μέρες τώρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κυρίως την υπηρεσία καθαριότητας και τον Αντιδήμαρχο κ. Γαβρήλο.

Το τελικό αποτέλεσμα και οι εντυπώσεις των αθλητών ήταν αναμφίβολα θετικές! Το στοίχημα που μπήκε τέσσερα χρόνια πριν, κερδήθηκε!

Συγχαρητήρια σε όλους!
Δήμαρχε και του χρόνου!

Χρήστος Ζέρβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ