ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Από εσωτερικές μετακινήσεις η επάνδρωση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. |
Από εσωτερικές μετακινήσεις η επάνδρωση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με έγγραφά της έχει καταθέσει τις θέσεις της με εμπεριστατωμένες προτάσεις καθώς και συμαντικές επισημάνσεις της επί του θέματος αυτού, τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και σε τοπικό επίπεδο ώστε οι νέες δομές των υπηρεσιών μας να λειτουργήσουν σε σωστές βάσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής και να προσφέρουν την όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια στους πολίτες και την πλέον άρτια αστυνόμευση της περιοχής μας.

Η έκδοση του Π.Δ.7/2017 όσο αφορά την Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ μας βρίσκει σύμφωνους καθώς ένα πάγιο συνδικαλιστικό μας αίτημα για την ίδρυση και λειτουργία μια νέας αστυνομικής υπηρεσίας στην οποία θα συγχωνευτούν οι Αστυνομικοί Σταθμοί της περιοχής του Δήμου Επιδαύρου, παίρνει σάρκα και οστά και ιδρύεται στην έδρα του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό το Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

Ο στόχος μας επετεύχθη αλλά ο μεγάλος αγώνας μας και η αγωνία μας είναι, ότι ως νεοϊδρυθείσα αστυνομική υπηρεσία ενώ έπρεπε να επανδρωθεί τουλάχιστον με (26) ΝΕΕΣ οργανικές θέσεις εκτός της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, όπως πραγματοποιήθηκε άλλωστε προσφάτως και με το νεοϊδρυθέν Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, προς απογοήτευση μας πληροφορηθήκαμε από φορείς του Νομού, ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στην επάνδρωση του από εσωτερικές μετακινήσεις από τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Η Ένωση μας είναι αντίθετη με την πρόταση της επάνδρωσης του νεοσύστατου Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ με ίδιες δυνάμεις από την Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καθώς αυτό θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στο σύνολο της λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ οι οποίες θα κληθούν να επανδρώσουν την προαναφερόμενη υπηρεσία με αστυνομικό προσωπικό. Για αυτό παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξασφαλιστούν νέες οργανικές θέσεις εκτός Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ