ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αποκριάτικος χορός & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Σωματείο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
Αποκριάτικος χορός & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Σωματείο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αργολίδος
Το Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών – Σιδηροκατασκευαστών και Κατασκευαστών Λοιπών Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Αργολίδος ο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του και συγχρόνως εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη ταβέρνα «Αλέξανδρος» στον Άγιο Αδριανό.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, ενώ για τους μικρούς προσκεκλημένους υπήρχε Κλόουν για την ψυχαγωγία τους.
Μέλη και φίλοι του Σωματείου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση. Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί , να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τα καθημερινά τους προβλήματα λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Την εκδήλωση με την παρουσία του τίμησε ο κος Θεόφιλος Παγιάτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ).

Επίσης παρευρέθησαν και εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών, οι οποίες συνέβαλαν και αυτές στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Μεγάλοι Xορηγοί: Alousystem, Europa Profil Αλουμίνιο, Εxalco, Alumil
Χορηγοί: Δούκας, Style Doors, Θεμέλιο, Μακεδονική – Πανίδης, Metallo Roll, Alumin Rolls, Team Roll, Μιχαλάτος Δημήτριος, Παπαδημητρίου Β. & Σία ΟΕ και Αφοί Β. Στεργίου.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαρίστησε όλους, όσοι παρευρέθησαν σε αυτή την συνάντηση και τους ευχήθηκε δημιουργικό το Νέο Έτος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ