ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ
Την Πέμπτη 23 του Φλεβάρη το τμήμα της χορωδίας «Αναπολώντας» του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ σκόρπισε στους κεντρικούς δρόμους του Άργους το κέφι και το αποκριάτικο κλίμα των ημερών, τραγουδώντας κυρίως αργείτικα παραδοσιακά τραγούδια και καντάδες. 

Ήταν το «ευχαριστώ» στα καταστήματα της πόλης μας, που με πολλή χαρά πρόσφεραν τα δώρα τους για τον αποκριάτικο χορό, που οργάνωσε ο Σύλλογος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο κέντρο Royal Pantazis στη Δαλαμανάρα. Μια βραδιά που σκόρπισε το κέφι και τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι χορωδοί με την καθοδήγηση της καθηγήτριας της μουσικής, κ. Αναστασίας Σταματοπούλου, γέμισαν όμορφες στιγμές τη βραδιά με τον χορό τους, τις αποκριάτικες στολές τους, το νάζι τους και τις φωνές τους που ήταν εξαιρετικές.

Η Μεικτή Χορωδία τραγουδώντας αποκριάτικα τραγούδια του τόπου μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Κόντη, άνοιξε τον χορό. Μικροί και μεγάλοι ντυμένοι με όμορφες στολές διασκέδασαν χορεύοντας βαλς, τανγκό και καντρίλιες. Πολλές κυρίες ήταν αυτές που χόρεψαν στο τέλος με τον «καλόγερο»! Το πλούσιο φαγητό, το άφθονο κρασί, ο παραδοσιακός χαλβάς-προσφορά των κυριών του Συλλόγου-, τα δώρα που φέτος ξεπέρασαν τα 320-προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας, έκαναν την βραδιά ξεχωριστή και δεν άφησαν κανέναν παραπονούμενο.
Στο χορό παραβρέθηκαν ο αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημ. Καμπόσος, οι βουλευτές του νομού μας, κ. Ιωάννης Γκιόλας, Ιωάννης Μανιάτης και Ιωάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, η περιφερειακή σύμβουλος, κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και φίλοι των μελών του Συλλόγου.

Πέρασαν οι Αποκριές, πάνε οι μασκαράδες!

Έρχεται η σαρακοστή μ` ελιές και ταραμάδες!

Καλή Σαρακοστή λοιπόν! Καλό μήνα, με άνοιξη πάντα στις καρδιές μας!

Η επόμενη συνάντησή μας θα είναι το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου θα λάβει χώρα η 11η Χορωδιακή μας Συνάντηση με τη συμμετοχή πέντε χορωδιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ