ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία (βίντεο)
Στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης ο Κώστας Κούβαρης, ιδιοκτήτης της σχολής αυτόνομης κατάδυσης School of Diving τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με ένα πρωτότυπο τρόπο! Η ομάδα του καταδύθηκε με την μεγαλύτερη ως τώρα ελληνική σημαία έκτασης 84 τετραγωνικών μέτρων.



Η σημαία αρχικά απλώθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας για τις σχετικές φωτογραφίες και ύστερα καταδύθηκε μαζί με την ομάδα δυτών σε βάθος 11 μέτρων.
Μιλώντας με τον Κώστα Κούβαρη μας ενημέρωσε ότι η ιδέα γεννήθηκε την 28 Οκτωβρίου 2016 κάνοντας την πρόταση σε μαθητές της σχολής για να φτιαχτεί μια μεγάλη Ελληνική σημαία και να καταδυθούν με αυτήν. «Η ιδέα φυσικά τους ενθουσίασε και έτσι βρήκα υποστηρικτές, κανονίσαμε να γίνει την 25 Μαρτίου 2017 για να έχουμε τον κατάλληλο χρόνο προετοιμασίας. Για την κατασκευή της σημαίας έγινε ειδική παραγγελία και συμφωνήθηκε να είναι 84 τετραγωνικά μέτρα ώστε να είναι η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που μπήκε ποτέ στον βυθό! Ως καταλληλότερο μέρος για να κάνουμε την προσπάθεια επιλέχτηκε το 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης για το βάθος που έχει αλλά και για να βγουν καλύτερα οι φωτογραφίες από το βουνό. Οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια ήταν 17 δύτες όπου λειτούργησαν ως μια καλά ρυθμισμένη ομάδα για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε του χρόνου να κατασκευάσουμε μια πολύ μεγαλύτερη σημαία με σκοπό να καταρρίψουμε και το ρεκόρ Guinness!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ