ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Με Μητσοτάκη η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:09:00 μ.μ. |
Με Μητσοτάκη η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
 H Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, δικηγόρος και πολιτευτής Aργολίδας με τη ΝΔ στην Αργολίδα παρέστη σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με Θέμα: «Οι πρώτες έξι εβδομάδες της Προεδρίας Trump και τι σημαίνουν για την Ευρώπη». Ομιλητής ο παγκοσμίου φήμης ιστορικός Βρετανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Niall Ferguson, ενώ μετείχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου αναφέρει στο fb:

«Σε μια εξόχως ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχα την ευκαιρία να παραστώ, κατόπιν προσκλήσεως του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με θέμα: «Οι πρώτες έξι εβδομάδες της Προεδρίας Trump και τι σημαίνουν για την Ευρώπη», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ένας από τους κορυφαίους καθηγητές ιστορίας στον κόσμο, ο Βρετανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Niall Ferguson. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάντα οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου είναι υψηλού επιπέδου και σημαντική συμβολή σε αυτό έχει η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Μπότσιου.
Ο καθηγητής Ferguson διδάσκει στο Τμήμα Ιστορίας και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Harvard ενώ παράλληλα κατέχει τίτλους Ερευνητή στην Οξφόρδη και Εταίρου στο Ινστιτούτου Hoover του Stanford. Τα περισσότερα βιβλία του αποτελούν έργα αναφοράς που διακρίνονται για την απλότητα με την οποία ο Ferguson αναλύει σύνθετες έννοιες. Είναι τακτικός σχολιαστής στα διεθνή μέσα και γράφει συχνά στους Financial Times και το Newsweek. Κατά την περυσινή χρονιά πρωταγωνίστησε σε μια έντονη ανταλλαγή επιχειρημάτων με τον νομπελίστα Paul Krugman σχετικά με τα αμερικανικά επιτόκια ομολόγων, που ανέδειξε την κλασσική αντιπαράθεση της σχολής Keynes με τη σχολή της δημοσιονομική πειθαρχίας σχετικά με τις επιπτώσεις των πολιτικών αυτών στον πληθωρισμό και την ανάπτυξη. Το περιοδικό TIME κατέταξε τον Niall Ferguson το 2004 ως έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους επιρροής στην πλανήτη.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ