ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Κοινωνικό παράδειγμα δράσης και προσφοράς είναι ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Κοινωνικό παράδειγμα δράσης και προσφοράς  είναι ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος
Την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου εξήρε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ένωση Συγγραφέων -Λογοτεχνών Αργολίδας και ο ΔΟΠΠΑΤ στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιόλας ανέφερε:

΄΄Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν το έργο του Μητροπολίτη Αργολίδας κυρίου Νεκταρίου.
Είναι σε όλους μας γνωστή η κοινωνική δράση του Επισκόπου της Αργολίδας και η συνεχής παρέμβαση στην τοπική κοινωνία την οποία προσπαθεί να στηρίξει με κάθε τρόπο. Με την ανάληψη η και ενίσχυση πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, την διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων , με τη συγγραφή βιβλίων που όλους μας ωφελούν ,αλλά και με τις εν γένει δραστηριότητες που αναπτύσσει.

Πραγματικά , ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος είναι ένα κοινωνικό παράδειγμα δράσης και προσφοράς , του εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσει το ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο΄΄.
Την παρουσίαση του έργου του κ.κ. Νεκταρίου έκαναν ο Γεώργιος Κόνδης, η Βίκυ Σωτηροπούλου, και ο Κωνσταντίνος Δανούσης, και την ανάγνωση κειμένων η Ελπίδα Κομιανού και η Γιάννα Βασιλείου

Η εκδήλωση έκλεισε με κλασική μουσική από την Μόνικα Παπαϊωάννου στο βιολί και τον Ανδρέα Ρεντούλη στο πιάνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ