ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καλλιόπη Καλκούνου: Πιστεύω να καταφέρω να πλησιάσω τον στόχο που είναι για μένα σταθερά η χάραξη πολιτικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
Καλλιόπη Καλκούνου: Πιστεύω να καταφέρω να πλησιάσω τον στόχο που είναι για μένα σταθερά η χάραξη πολιτικής
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω, με την ολοκλήρωση της πορείας μου στον ΔΟΠΠΑΤ, τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση του, το Δ.Σ του Οργανισμού και τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Λέντζο για την εξαιρετική και ουσιαστική συνεργασία αφού ήταν και οι απόλυτοι συντονιστές των θεματικών ομάδων εργασίας που δημιουργήσαμε και βεβαίως τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων για την θετική αξιολόγηση στο έργο του ΔΟΠΠΑΤ αυτά τα 2 1/2 χρόνια. 

Το προσωπικό του Οργανισμού γιατι ήταν παρόν για να συνεργαστεί και να βοηθήσει εμένα προσωπικά στη δύσκολη καθημερινότητα. Η κριτική αν και στην αρχή με δυσκόλευε στη συνέχεια με οδήγησε σε επεξεργασία και περεταίρω ανάλυση όταν αυτή δεν ήταν μηδενική. 

Το εν λόγω νομικό πρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων είχε την τύχη να έχει δημιουργικότατους προέδρους με Πρώτο τον Κώστα Χελιώτη που ευχαριστώ για την πολύτιμη και διαρκή βοήθειά του αλλά και τον Παναγιώτη Μελισσηνό, που αν και γνώριζε ότι είναι μεταβατικός πρόεδρος, δούλεψε με συνέπεια και όραμα. 

Σήμερα μια νέα πρόεδρος, η κα Νάντια Αναστασίου και ένας νέος αντιπρόεδρος ο κος Χρήστος Ζέρβας έρχονται να πάρουν σκυτάλη και να δώσουν το δικό τους στίγμα και τους ευχόμαστε ολόψυχα για καλή και δημιουργική πορεία. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Θεσμοί είναι πάνω από πρόσωπα και εμείς καλούμαστε να τους υπηρετήσουμε και να τους σεβαστούμε. 

Προσωπικά καλούμε από τα νέα μου καθήκοντα ως εντεταλμένη σύμβουλος στον Τουρισμό να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν σ' έναν ακόμα νευραλγικό τομέα του Δήμου μας και πιστεύω να καταφέρω στην νέα αυτή πρόκληση να πλησιάσω τον στόχο που είναι για μένα σταθερά η χάραξη πολιτικής. 

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους μόνιμους και εξωτερικούς συνεργάτες του ΔΟΠΠΑΤ που δημιούργησαν και πρόσφεραν μέσα από θεατρικές, μουσικές, χορωδιακές και άλλες ομάδες, οι περισσότεροι από αυτούς εθελοντικά, στην πόλη και στον Δήμο ευρύτερα. 

Υποκλίνομαι στην προσφορά τους και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πάντα εδώ για να μας θυμίζουν τη δύναμη και το πείσμα αυτού του τόπου και αυτής της πόλης που μας ξεπερνά και μας μαγεύει. 

Και ένα μεγάλο συγγνώμη για παραλήψεις και στενάχωρες καταστάσεις που κάποιες φορές προκάλεσα στους συνεργάτες μου.....ήταν και για μένα δύσκολο!

Καλλιόπη Ζάχου-Καλκούνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ