ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Κανονικά θα λειτουργήσει και φέτος ο Δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου της Τρίπολης. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 12 Απριλίου.

-Συνεδριάζει εκτάκτως την Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με θέμα συζήτησης την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας στις προθέσεις πώλησης μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ.

-Συνεδριάζουν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους.

-Ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Πελοποννήσου Δημήτριος Τριγώνης εγκαινιάζει σήμερα στη χώρα της Πύλου το θεσμό του Τοπικού Αστυνόμου.

-Άσκηση μεγάλης κλίμακας πραγματοποιήθηκε χθες στη μεγαλύτερη σήραγγα της Παναγοπούλας στην Εθνική Κορίνθου -Πατρών. Όλα πήγαν καλά και τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία. Στην τελετή παράδοσης του μεγάλου αυτού έργου θα παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

-Το πρώτο συνέδριο φοιτητών αρχαιολογίας θα γίνει στην Καλαμάτα 5-7 Μαίου.

– Ο βουλευτής Κώστας Βλάσης σε συνεργασία και με άλλους βουλευτές της περιφέρειας Πελοποννήσου φέρνουν στη Βουλή το τεράστιο πρόβλημα της περιφέρειας που είναι η Διαχείριση των απορριμμάτων.

-Απο 2-8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο για 10η χρονιά το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου.

-Ο νέος ασφαλιστικός νόμος ή όπως συνηθίζεται να λέγεται, «νόμος Κατρούγκαλου», καθώς επίσης και το νέο ΤΜΕΔΕ ως καθολικός διάδοχος του ΤΣΜΕΔΕ στους τομείς εγγυοδοσίας και πιστοδοσίας, ήταν τα δύο βασικά θέματα συζήτησης-εσπερίδας, που οργάνωσε χθες στην Τρίπολη και στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, η διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος των Μηχανικών της Πελοποννήσου.

Δέσποινα Αρσένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ