ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. |
Ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών
 Στην πιλοτική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε τέσσερις αρχαιολογικούς χώρους (Ακρόπολη, Μυκήνες, Μεσσήνη, Κνωσσός), αναφέρθηκε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Επίσης αναφέρθηκε στην ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αμφίπολης και πρόσληψη 1.314 εποχικών φυλάκων διευρυμένου ωραρίου για τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου, αλλά και επανενεργοποίηση σε νέες βάσεις του θεσμού των θεατρικών επιχορηγήσεων (προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ), αναμόρφωση του θεσμού των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων με βάση αντικειμενικά κριτήρια (προϋπολογισμού 700.000 ευρώ) και δημιουργία «φυτωρίου» νέων δημιουργών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μετά από τέσσερις μήνες στον υπουργικό θώκο, η Λ. Κονιόρδου άνοιξε τα χαρτιά της όσον αφορά τα σχέδιά της και παρουσίασε έναν ογκώδη και πολυεπίπεδο προγραμματισμό, με διαφορετικούς άξονες, που αγκαλιάζει όλους τους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς, του σύγχρονου πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του διοικητικού και του οικονομικού εξορθολογισμού, του πολιτισμού στην περιφέρεια αλλά και τις σχέσεις με τη διεθνή σκηνή.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ