ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας για την συρρίκνωση των καταστημάτων του ΙΚΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. |
Η Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας για την συρρίκνωση των καταστημάτων του ΙΚΑ
 Με αφορμή την απόφαση για την κατάργηση του υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Κρανιδίου του νέου οργανωτικού μοντέλου του ιδρύματος που απαιτεί συρρίκνωση των καταστημάτων ΙΚΑ ΕΤΑΜ και το ενδεχόμενο να καταργηθεί και το κατάστημα ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ναυπλίου και οι υπηρεσίες να μεταφερθούν στο κατάστημα Άργους καταθέτουμε τις παρακάτω προτάσεις με βάση την μείωση των δαπανών ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο :

1. Μετά την συγχώνευση όλων των ταμείων σε ένα ενιαίο φορέα προτείνουμε τη μεταφορά του καταστήματος ΙΚΑ Ναυπλίου στο ιδιόκτητο κτίριο του ΟΑΕΕ Ναυπλίου

2. Η κτιριακή εγκατάσταση που στεγάζεται το Π.Ε.Δ.Υ να κλείσει και τα ιατρεία να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ναυπλίου ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ασφαλισμένοι του νέου ενιαίου φορέα ΕΦΚΑ

Η ισχυροποίηση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ ως βασική λειτουργική μονάδα που θα αναπτύσσεται σε κάθε πρωτεύουσα νομού και όχι μόνο είναι πάγια θέση μας και δεν προτιθέμεθα στην Αργολίδα να γίνει ακριβώς το αντίθετο .

Βασική μας επιδίωξη είναι η συνέχιση της λειτουργίας και των τριών καταστημάτων ΙΚΑ Ναυπλίου, Άργους και Κρανιδίου, στο νομό μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων ενώ το αντίθετο ενδεχόμενο θα προκαλέσει την αγανάκτηση και την εξάντληση της υπομονής των πολιτών , καθώς θα κληθούν να υποστούν μια νέα ταλαιπωρία με τη συρρίκνωση μιας ακόμη δημοσίου χαρακτήρα υπηρεσίας . Ταυτόχρονα δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για την σκοπιμότητα μιας τέτοιας πολιτικής και για τον ανάλογο χειρισμό των πολιτικών αρχών του νομού που θυμίζουν πολιτικές παλαιότερων κυβερνήσεων .

Για όλα αυτά παρακαλούμε όπως έχουμε μια έγκυρη ενημέρωση από εσάς .

Με τιμή

για το Δ.Σ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΑΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ