ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ντεμπούτο για τους αγώνες scrable - Με επιτυχίες η συμμετοχή της ΦΙΛΜΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. |
Ντεμπούτο για τους αγώνες scrable - Με επιτυχίες συμμετείχε η ΦΙΛΜΑ
 Ντεμπούτο για τους αγώνες scrable έγινε στις 26-03-2017 σε όλη την Ελλάδα. Στη Λυγία Κορινθίας, στις 26-03-2017, έγινε ο πρώτος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος scrable Νοτίου Ελλάδας, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο «Λ.Ε.Μ.Μ.» (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων), σε συνεργασία με τη Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου. 

Ο αγώνας είχε 98 συμμετοχές με νικητές τους Δημήτριο Στεργιανέλη (κατηγορία S1), Άρη Πυρλή (κατηγορία S2), Παναγιώτη Κακολύρη (κατηγορία SEXP), Παναγιώτη Αναστασόπουλο (κατηγορία SSENIOR), Γεώργιο Ευμορφιάδη (κατηγορία SJUNIOR) και τον Δημήτρη Μαραγκό (κατηγορία SB).

Από τη «ΦΙΛΜΑ», ο Δημήτρης Μαραγκός έφερε την πρώτη θέση στην καταγορία SB, με ακριβώς από πίσω του να τον καταδιώκει, στη δεύτερη θέση, τον αδελφό του, Ζαφείρη, με διαφορά μόλις ενός (1) δευτερολέπτου!!! Ο Ζαφείρης Μαραγκός, για πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής, τα πήγε πολύ καλά. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μαραγκός, οδηγώντας το Gas Gas 300, άφησε πίσω του 31 αθλητές, με χρόνο 56 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, ο δε Ζαφείρης Μαραγκός, οδηγώντας το KTM 400, τερμάτισε δεύτερος, με χρόνο 56 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, ήταν…οικογενειακή υπόθεση η κατηγορία SB στο Ξυλόκαστρο και χαιρόμαστε που οι νικητές είναι από το σωματείο «ΦΙΛΜΑ».

Επίσης, στο Ξυλόκαστρο, συμμετείχαν ακόμα 7 αθλητές του σωματείου μας και συγκεκριμένα, στην κατηγορία S2, ο Δημήτρης Λεβειδιώτης, που τερμάτισε στη 10η θέση, στην κατηγορία SB, ο Ιωάννης Διαλιάτσης, που τερμάτισε στην 6η θέση, ο Νικόλαος Λίτσας, πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής, που τερμάτισε στη 10η θέση, ο Νικόλαος Παυλόπουλος, πρωτοεμφανιζόμενος επίσης, που τερμάτισε στη 17η θέση, ο Γεώργιος Μπογάς, που τερμάτισε στην 21η θέση, ο Κωνσταντίνος Παυλόπουλος, πρωτοεμφανιζόμενος επίσης, που τερμάτισε στην 23η θέση και τέλος, ο Ιωάννης Μούγιος, πρωτοεμφανιζόμενος και αυτός, που τερμάτισε στην 27η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο αγώνα scramble και Καλή Συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ