ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου πάμε στα Δίδυμα για την Γιορτή της Τουλίπας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. |
Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου πάμε στα Δίδυμα για την Γιορτή της Τουλίπας
Κάθε Απρίλιο πλήθος κόσμου συρρέει στα Δίδυμα Αργολίδας, για να γνωρίσει την τουλίπα εξαιρετικό αυτό λουλούδι και να το μαζέψει απ’ τα λιβάδια φτιάχνοντας ανθοδέσμες. Κατά τη διάρκεια της γιορτής όλο το χωριό φοράει τα καλά του και τα μαγαζιά είναι στολισμένα με το σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα φυτό.

Στα πλαίσια της γιορτής πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, χοροί, τραγούδια, από τους μαθητές των σχολείων της περιοχής και από τη χορευτική ομάδα Ερμιόνης δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στην εκδήλωση. Την παράσταση κλέβει η καθιερωμένη παρέλαση των αλόγων του Συλλόγου Ερμιονίδας «Αγάπη για το Άλογο».

Παράλληλα διοργανώνεται έκθεση με φωτογραφίες από αντίστοιχες γιορτές προγενεστέρων ετών ενώ σε μια μεγάλη οθόνη προβάλλονται κορυφαίες στιγμές της γιορτής και η ιστορία της, για να θυμούνται με νοσταλγία οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Μια όμορφη γιορτή για ένα μοναδικό λουλούδι σας περιμένει όλους την δεύτερη μέρα του Πάσχα 17 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ