ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Αποστόλου: Μέχρι το 2021 τα έργα που αφορούν τον Ανάβαλο στην Αργολίδα θα έχουν ολοκληρωθεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. |
Αποστόλου: Μέχρι το 2021 τα έργα που αφορούν τον Ανάβαλο θα έχουν ολοκληρωθεί
"Μέχρι το 2021 τα έργα που αφορούν τον Ανάβαλο θα έχουν ολοκληρωθεί" τόνισε μεταξύ άλλων σε συνεντευξη που παραχωρησε στο Εργατικό Κέντρο Άργους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου.

Επίσης δεσμεύθηκε ότι μαζί με την ολοκλήρωση του Αναβάλου και την μεταφορά του νερού στην Επίδαυρο θα ολοκληρωθούν και τα δευτερεύοντα δίκτυα ώστε να μεταφερθεί το νερό στα χωράφια. 
Ο Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας τονίζοντας ότι ο πρωτογενής τομέας είναι η βάση για να αναπτυχθεί η Οικονομία συνολικότερα ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα υπάρχουν χίλιοι Γεωτεχνικοί σε τριακόσιες δομές με στόχο να υποστηρίξουν τους παραγωγούς και να μην δημιουργούνται προβλήματα. Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Βιολογικής Γεωργίας τόνισε ότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και είπε χαρακτηριστικά ότι : «για ένα πρόγραμμα 550 εκατομμυρίων υπάρχουν αιτήσεις για σχέδια που φθάνουν το 1,5 δις ευρώ»
 Κατά την προσέλευση του ο κ. Αποστόλου στο Εργατικό Κέντρο Άργους είχε συνάντηση με επιτροπή του Αγροτικού Συλλόγου Αργολίδα (ΑΚΣΥΝΑ), που πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Άργος και του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.
Ο κ. Αποστόλου πραγματοποίησε και ομιλία αργότερα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα «Αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ