ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Εκδηλώσεις στο πνεύμα της Μ. Πέμπτης σήμερα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. |
Εκδηλώσεις στο πνεύμα της Μ. Πέμπτης σήμερα στο Ναύπλιο
 Βάψιμο αυγών αλλά και κατανυκτική ατμόσφαιρα με εκκλησιαστικές χορωδίες στους ιερούς ναούς του Ναυπλίου προβλέπει το πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ για σήμερα Μ. Πέμπτη.

Αναλυτικά:

12.00 Ναύπλιο - Πλατεία Καποδίστρια.
Εργαστήρι βαφής αυγών από τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας και το Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου- Παράρτημα Ναυπλίου με την εικαστικό κ. Μάγδα Μάρα.

19:00 Ακολουθία των Αγίων Παθών ( Τα Δώδεκα Ευαγγέλια).
Στον Ιερό Ναό Παναγίας Ναυπλίου η Εκκλησιαστική Χορωδία του ομώνυμου ναού ψάλλει « Σήμερον Κρεμάται» και « Μακαρισμοί» υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη.
23:00 Ναύπλιο – Ιεροί Ναοί της πόλης.
Κατά τον στολισμό των επιταφίων,
Το γυναικείο φωνητικό σύνολο « Συμφωνία» υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη, το « Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου» υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου με τη συμμετοχή του Τενόρου Ντίνου Καλύβα και οι « Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι» υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα ψάλλουν στους ναούς της πόλης κατά τη διάρκεια του στολισμού των Επιταφίων, ύμνους από τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, τα Εγκώμια και το παραδοσιακό Μοιρολόι – Θρήνο της Παναγιάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ