ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Βιδάλης: "Ο Παναργειακός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν ξεκινούσε τώρα..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. |
Βιδάλης: "Ο Παναργειακός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν ξεκινούσε τώρα..."

Ο 20χρονος ακραίος μπακ μιλάει στο pamebala.gr για το «θαύμα» του Παναργειακού το τελευταίο δίμηνο και αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 Κλείνει δύο μήνες αήττητος, έχοντας στις τελευταίες έξι αγωνιστικές πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Στους εννέα αγώνες που έχει δώσει στον δεύτερο γύρο, μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας σε αυτό το επιμέρους διάστημα ένα τρίποντο λιγότερο από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή, που πάντως δεν έχει κάνει το ρεπό της.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αριθμοί λένε την αλήθεια για την «αποκάλυψη» του τελευταίου διμήνου στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, που δεν είναι άλλη από τον Παναργειακό! Από πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, όπως φάνταζε μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, η ομάδα του Άργους έχει μετατραπεί σε... τρένο πρωταθλητισμού, το οποίο μπορεί να τερματίσει μέχρι και στην πρώτη πεντάδα!
Πίσω, βέβαια, από την ανάσταση των «λύκων» κρύβονται πρόσωπα, προεξάρχοντος του Κώστα Κιμουλιάτη στα διοικητικά και του Γιάννη Δουβίκα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο τελευταίος κατάφερε να πετύχει αυτό που έμοιαζε... ακατόρθωτο μέχρι την στιγμή που ανέλαβε, δημιουργώντας μεσούσης της σεζόν ένα συμπαγές σύνολο, «παντρεύοντας» τους λίγους ποδοσφαιριστές που είχαν παραμείνει από το καλοκαίρι με τους... αρκετούς που αποκτήθηκαν στην πορεία.
Ένας από εκείνους που «προσδέθηκαν» τον Ιανουάριο, λίγο πριν αρχίσουν οι υψηλές πτήσεις, είναι και ο Γιάννης Βιδάλης. Ο 20χρονος ακραίος μπακ, εκ των συντελεστών της αντεπίθεσης, μίλησε στο pamebala.gr για το «θαύμα» του Παναργειακού, εντυπωσιάζοντας με την ευγένεια και την ωριμότητά του. Ο νεαρός άσος «δεσμεύτηκε» πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη, ενώ δεν απέφυγε να εκφράσει την επιθυμία να μείνει στο Άργος και τη νέα σεζόν, δείγμα του κλίματος που επικρατεί πλέον στον ιστορικό σύλλογο.
«Έχουμε κάνει απίστευτο σερί, τέτοιο που αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα πιθανόν να ήμασταν... πρώτοι! Με πολύ καλές εμφανίσεις, έχουμε κάνει έναν μεστό δεύτερο γύρο, διάστημα στο οποίο νομίζω ότι είμαστε μία όμορφη έκπληξη. Μάλιστα, όσο περνούσε ο καιρός, είχαμε ολοένα και πιο ευρείες νίκες, ενώ την τελευταία αγωνιστική πήραμε και μία πολύτιμη ισοπαλία στην Πύλο» ξεκίνησε την περιήγησή του σε αυτό το τελευταίο δίμηνο και συνέχισε: «Έχουμε κάνει το ρεπό και το ακόμη καλύτερο είναι είμαστε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού! Έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο και παλεύουμε για την πεντάδα. Δεν σταματάμε εδώ! Ασφαλώς προέχει να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία, όμως το μυαλό όλων μας είναι στην επόμενη χρονιά. Πρέπει από τώρα να μπουν οι βάσεις, ώστε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως αρμόζει άλλωστε στην ομάδα».
Όσο για τα αίτια της αγωνιστικής ανάκαμψης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ζευγολατιού υπογράμμισε σε γενικές γραμμές: «Θεωρώ πως το κλειδί είναι η ομοιογένεια. Η ομάδα έχει δέσει, είναι μία οικογένεια και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Χρωστάμε πολλά στον προπονητή μας, ο οποίος μάς έστησε πάρα πολύ καλά από την πρώτη μέρα. Χωρίς πολλές επιλογές στη διάθεσή του, είδε τα θετικά στοιχεία του κάθε παίκτη, δημιουργώντας μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που χτυπάει στην κόντρα. Του οφείλουμε ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' που μας στηρίζει συνεχώς».
Στον επίλογό του ο Γιάννης Βιδάλης ομολόγησε, μετά από σχετική ερώτηση, πως θέλει να παραμείνει στον Παναργειακό, για το μέλλον του οποίου εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο, όμως από τον Ιανουάριου η ομάδα έχει αναγεννηθεί. Αυτοί οι μήνες που πέρασαν, δείχνουν πως αξίζει κάτι παραπάνω ο Παναργειακός. Θεωρώ πως αυτό το κάτι παραπάνω θα το πετύχει και εύχομαι να το πετύχει! Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, ενώ και η διοίκηση την στηρίζει. Θέλω να παραμείνω! Ελπίζω να υπάρξει συμφωνία και να είμαστε πάλι μαζί το καλοκαίρι». 
Πηγή: pamebala.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ